Krassen en deuken spuiten

Een klein ongelukje kan de laklaag van je auto beschadigen. Deze krassen en deuken tasten de beschermlaag aan. Hierdoor kunnen onderdelen beginnen te roesten. Wij spuiten het beschadigde onderdeel van je auto. Met onze geavanceerde meetapparatuur maken we de originele kleur perfect na.  

Auto restylen

Heb je je auto liever in een andere kleur? Ook dat is mogelijk bij Hedin Automotive. Wij helpen je graag bij het kiezen van een nieuwe lakkleur. Wil jij je auto of een onderdeel opnieuw laten spuiten? Welk merk of model je ook hebt, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

Plan eenvoudig online een afspraak in of neem contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie of advies.

Een nieuwe beschermlaag

Is de lak van je auto aangetast door weersinvloeden (dof), vervelende krassen, of misschien wil je wel een hele andere kleur op je auto? Bij ons ben je aan het juiste adres voor het aanbrengen van een nieuwe laklaag op je auto.  

Het is ook mogelijk om je carrosserie, velgen of koplampen te voorzien van een nieuwe beschermlaag. Maak nu gemakkelijk en snel online een afspraak bij een van onze vestigingen. Liever eerst meer informatie? Kom dan gerust eens bij een van onze schadeherstelvestigingen langs. De koffie staat voor je klaar!

Veelgestelde vragen over auto spuiten

Moet ik de kleurnaam of -code van mijn auto meenemen als ik deze door jullie wil laten spuiten?

Als je je auto dezelfde kleur wilt geven kunnen wij dankzij onze geavanceerde meetapparatuur de originele kleur perfect namaken. Een kleurnaam of -code is dan niet nodig. Ga je voor een nieuwe kleur dan is dit wel zo handig.   

Waar kan ik mijn auto laten spuiten door Hedin Automotive?

Bekijk het overzicht van al onze Schadeherstel-vestigingen hier