Repareer of vervang je bumper bij Hedin Automotive

Je herkent het waarschijnlijk wel. Je raakt per ongeluk een hoge stoep. Of je ziet een paaltje over het hoofd tijdens het parkeren. Bumperschade komt regelmatig voor en dit kan grote gevolgen hebben. Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor het repareren of vervangen van je bumper.  

Lichte of zware bumperschade?

Als je een kleine beschadiging aan je bumper hebt (niet groter dan een A4-vel), is dit vaak te repareren met spotrepair. Dit is schadeherstel aan bijvoorbeeld een kleine kras of schaafplek, beschadiging of kleine deuk. Het het hele onderdeel hoeft dan vaak niet helemaal opnieuw gespoten te worden. Is de bumper zo zwaar beschadigd dat het niet meer te herstellen is? Dan gaan we over op het vervangen van de bumper. Via ons landelijke netwerk is een nieuwe bumper snel geleverd. 

Maak online een afspraak of neem contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie of advies.

Bumper repareren bij Hedin Automotive

Heb jij schade aan je bumper? Bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je voor dit soort schades aan je auto altijd aan het juiste adres. Onze handige experts en goed uitgeruste werkplaatsen zorgen voor een vakkundige en veilige reparatie. Maak gemakkelijk online een afspraak voor het herstellen van de schade bij één van onze locaties bij jou in de buurt!  

Heeft jouw auto rijhulpsystemen aan boord?

Ook na herstel van de bumper is het van belang dat je auto weer veilig de weg op gaat. Is jouw auto voorzien van rijhulpsystemen, dan zorgen wij ervoor dat deze weer storingsvrij en optimaal werkend zijn door ze te kalibreren met ons kalibratiesysteem. Wel zo veilig!

Veelgestelde vragen over bumperherstel

Moet ik mijn bumper bij kleine schade meteen vervangen door een nieuwe?

Als je lichte schade aan je bumper hebt, is het vaak niet nodig om deze meteen te vervangen. Met spotrepair wordt een kras, schaafplek of deukje hersteld zonder zichtbaar kleurverschil. 

Kan ik bij grote schade mijn bumper vervangen?

Als de bumperschade te groot is voor reparatie kan deze worden vervangen.