Krassen op de velg

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kan je tijdens het inparkeren per ongeluk langs de stoeprand schuren. Hierdoor ontstaan krassen op de velg. Het is belangrijk om een beschadigde velg op tijd een nieuwe laklaag te geven. Na een tijdje kan de beschadiging erger worden door bijvoorbeeld corrosie. Hier beschermt de laklaag tegen. Bij Hedin Automotive zijn alle merken en modellen welkom om krassen op de velgen te laten herstellen.  

Je velgen weer als nieuw

Bij een beschadigde velg wordt eerst bekeken of het om een gespoten velg, of een lichtmetaal gepolijste velg gaat. Er zijn ook velgen waarbij er een combi is van gespoten en gepolijst. Het type velg bepaalt het proces. Bij Hedin Automotive heb je de mogelijkheid om deze velgen te laten herstellen. Ook brengen we een nieuwe beschermlaag aan. De afwerking van de lak kun je zelf kiezen. Ga jij voor een matte, zijdeglans of hoogglans afwerking? Zo ziet je velg er weer als nieuw uit. Liever nieuwe velgen? Ook daarvoor ben je bij Hedin Automotive aan het juiste adres.  

Velgen herstellen bij Hedin Automotive

Wil jij je velgen laten repareren of spuiten? En ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan een afspraak bij een van onze vestigingen. Of vraag online een prijsindicatie voor het herstel van de schade aan je velg aan.   

Veelgestelde vragen over velgen repareren of spuiten

Moeten de velgen opnieuw gespoten worden om de krassen te herstellen?

Nee dat hoeft niet. Vaak polijsten we de schade weg. Hierdoor zien je velgen er weer als nieuw uit.

Wat kost het herstellen van velgen?

Iedere kras is maatwerk. Daarom kijken we graag naar de schade om een goede prijsindicatie te geven.