Wacht niet te lang met het repareren van ruitschade

Steenslag of versleten ruitenwissers veroorzaken soms kleine krasjes of sterretjes in de autoruit. De kans bestaat dat deze verder doorscheuren door temperatuurverschillen. Wacht dus niet te lang met repareren bij autoruitschade. Bovendien is een scheur in het zicht van de bestuurder een afkeurpunt bij de APK-keuring.  

Autoruitschade repareren bij Hedin Automotive

Heb jij een sterretje in je voorruit en is deze ster niet groter dan een 2 euro munt? Dan kunnen wij deze vaak voor je herstellen. Met speciale hars zie je de beschadiging bijna niet terug. In de meeste gevallen wordt deze schade ook nog eens door je verzekeraar vergoed. Maak direct een afspraak bij een van onze vestigingen om je ruit te repareren. 

Autoruit vervangen bij Hedin Automotive

Als de beschadiging aan je autoruit te groot is, kan de stevigheid van het glas niet meer gegarandeerd worden. Daarom moet deze worden vervangen. Wij leveren ruiten voor alle merken en modellen personenauto’s tot 3500kg. Dit gebeurt binnen 24 uur waarna er meteen een afspraak gemaakt kan worden om de ruit teplaatsen. Wil jij zo snel mogelijk van je autoruitschade af? Maak dan direct online een werkplaatsafspraak, of kom langs bij een van onze vestigingen.

Is jouw auto voorzien van rijhulpsystemen?

Bij Hedin Automotive Schadeherstel hebben jij de apparatuur aanwezig om ervoor te zorgen dat na het vervangen van de ruit ook de rijhulpsystemen op de juiste wijze gekalibreerd kunnen worden. Zo ben je er zeker van dat je weer veilig de weg op kunt.

Veelgestelde vragen over ruitreparatie of -vervanging

Ben ik verplicht om mijn ruit te repareren bij kleine schade?

Een scheur in het zicht van de bestuurder is een belangrijk afkeurpunt bij de APK-keuring. Als je wil blijven rijden, is het nodig om de schade te laten herstellen. 

Moet ik bij schade aan mijn autoruit meteen een vervangende ruit plaatsen?

Nee, bij lichte schade aan de autoruit is het vaak niet nodig om een vervangende ruit te plaatsen. Kom wel op tijd om te voorkomen dat de schade erger wordt.

Hoelang duurt het voordat mijn autoruit vervangen kan worden?

Als je een afspraak maakt bij een van onze vestigingen wordt een vervangende ruit binnen 24 uur besteld.  

Ben ik verzekerd voor het vervangen van mijn autoruit?

Bij de meeste verzekeraars ben je verzekerd voor het vervangen van je autoruit. Vraag dit na bij jouw verzekeraar voor wij je ruit herstellen. Wij regelen de verdere afhandeling met je verzekeraar.