Autoruitschade reparatie bij Hedin Automotive

Heb je een sterretje in je ruit of een kleine barst? Bij de dealers van Hedin Automotive kun je direct terecht voor het laten repareren van kleine schades aan jouw ruit, dankzij onze samenwerking met Dealerglass. Dit kan zelfs gelijktijdig met een onderhoudsbeurt. 
Daarnaast kun je bij ons terecht voor het vervangen van de ruit in zijn geheel. Dus voorkom het verder doorscheuren van je ruit en kom langs.

Op deze pagina lees je meer over onze diensten en kun je gemakkelijk online een afspraak maken.

Onze autoruit reparaties in samenwerking met Dealerglass

Heb je een sterretje in je voorruit en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen in samenwerking met Dealerglass. 

Deze samenwerking heeft grote voordelen, zoals:

  • Reparatie door ons als erkende merkdealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en kom langs.

Autoruit vervangen bij Hedin Automotive

Als de beschadiging aan je autoruit te groot is, kan de stevigheid van het glas niet meer gegarandeerd worden. Daarom moet deze worden vervangen. Wij leveren ruiten voor alle merken en modellen personenauto’s tot 3500kg. Dit gebeurt binnen 24 uur waarna er meteen een afspraak gemaakt kan worden om de ruit te plaatsen. 

Wil jij zo snel mogelijk van je autoruitschade af? Maak dan direct online een werkplaatsafspraak of kom langs bij een van onze vestigingen.

Is jouw auto voorzien van rijhulpsystemen?

Bij Hedin Automotive Schadeherstel hebben jij de apparatuur aanwezig om ervoor te zorgen dat na het vervangen van de ruit ook de rijhulpsystemen op de juiste wijze gekalibreerd kunnen worden. Zo ben je er zeker van dat je weer veilig de weg op kunt.

Veelgestelde vragen over ruitreparatie of -vervanging

Ik heb een sterretje in mijn autoruit, kan ik die bij Hedin Automotive laten repareren?

Dat kan zeker en in de meeste gevallen ben je hier voor verzekerd. Geef bij het maken van de onderhoudsafspraak direct aan dat je het sterretje wil laten repareren.

Ben ik verplicht om mijn ruit te repareren bij kleine schade?

Een scheur in het zicht van de bestuurder is een belangrijk afkeurpunt bij de APK-keuring. Als je wil blijven rijden, is het nodig om de schade te laten herstellen. 

Moet ik bij schade aan mijn autoruit meteen een vervangende ruit plaatsen?

Nee, bij lichte schade aan de autoruit is het vaak niet nodig om een vervangende ruit te plaatsen. Kom wel op tijd om te voorkomen dat de schade erger wordt.

Hoe lang duurt het voordat mijn autoruit vervangen kan worden?

Als je een afspraak maakt bij een van onze vestigingen wordt een vervangende ruit binnen 24 uur besteld.  

Ben ik verzekerd voor het vervangen van mijn autoruit?

Bij de meeste verzekeraars ben je verzekerd voor het vervangen van je autoruit. Vraag dit na bij jouw verzekeraar voor wij je ruit herstellen. Wij regelen de verdere afhandeling met je verzekeraar.