Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Hedin Automotive is jouw Mitsubishi-dealer in Emmen en omstreken

Voor het kopen, leasen, financieren of laten onderhouden van een nieuwe of gebruikte Mitsubishi ben je van harte welkom bij onze vestiging in Emmen. Hier helpen onze adviseurs je graag in je zoektocht naar de ideale auto en staan onze gecertificeerde monteurs na aanschaf klaar voor merk-erkend onderhoud en/of reparatie. Kom langs voor een proefrit of maak een afspraak via onze online werkplaatsplanner. 

Bij onze Mitsubishi-vestiging in Emmen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Openingstijden Hedin Automotive Emmen

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Mitsubishi op voorraad in Emmen

Ben je op zoek naar een nieuwe Mitsubishi? Of een occasion? Als Mitsubishi-dealer in Emmen hebben wij een grote voorraad scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen. Bij ons heb je altijd een goede deal. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.  

Mitsubishi onderhoud en service

Is je Mitsubishi toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Mitsubishi vestiging in Emmen. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.