Range Rover

De ultieme SUV.

Kopen vanaf

€ 151.563

Bijtellingspercentage

22%

Ontdek de nieuwe Range Rover

De Range Rover is de absolute leider in de Land Rover klasse. Range Rover was de eerste SUV die zich kenmerkte door progressieve luxe. Nu, 50 jaar later, komt Land Rover met een nieuwe Range Rover die naast hoogwaardige luxe zich kenmerkt door ongeëvenaarde prestaties. Het gedurfde design staat voor een hoger niveau van elegantie, exclusiviteit en luxe. Hiermee zet dit model opnieuw de toon in zijn klasse. 

De Range Rover is nu ook beschikbaar als Plug-in Hybrid met een actieradius tot 100 km. Het model is ook beschikbaar als mild hybrid, diesel- of benzinemotor en uiteraard als V8. 

Vraag een proefrit aan en ontdek de Range Rover zelf!

Range Rover uitvoeringen

De Range Rover staat voor exclusiviteit én duurzaamheid

De Range Rover is nu ook leverbaar als Plug-in Hybride variant: dé ultieme Plug-in Hybride met een iconisch silhouet en uitzonderlijke prestaties. Hiermee combineert Land Rover luxe en comfort met duurzaamheid en een lage CO2-emissie uitstoot. De Range Rover Plug-in Hybride heeft drie rijstanden: Hybrid, EV en Save. In de EV-modus is het mogelijk om tot 121 km volledig elektrisch te rijden.

In 2024 zal de Range Rover familie uitgebreid worden met een volledig elektrische Range Rover.

Downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Range Rover? Download dan gemakkelijk de brochure en prijslijst. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Ervaar het zelf bij Hedin Automotive

Dit nieuwe stijlicoon zelf ervaren? Maak dan een afspraak voor een proefrit bij Hedin Automotive of bekijk alvast online de voorraad!

De Range Rover biedt plaats aan vijf tot zeven personen

De Range Rover is beschikbaar met Standard Weelbase en Long Wheelbase. De Range Rover Long Wheelbase biedt luxe en comfort aan maar liefst zeven volwassenen. Deze nieuwe ontwikkeling maakt het niet alleen mogelijk om tot twee extra personen te vervoeren in luxe van absolute topklasse, ook het indrukwekkende silhouet en de Command Driving Position zijn behouden gebleven.

Naast luxe, straalt de Range Rover sportiviteit uit door het imposante font op de auto en de optie van 23’’ lichtmetalen velgen, die eerder nog niet beschikbaar waren voor de Range Rover.

Hedin Automotive is jouw Land Rover-dealer

Met een vestiging in Alkmaar en een Servicepunt in Purmerend is Hedin Automotive de Land Rover-dealer van Noord-Holland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de Range Rover

Is de Range Rover leverbaar met een elektrische aandrijving?

Ja, de Range Rover is net zoals de Range Rover Sport en de Range Rover Evoque leverbaar als een Plug-in Hybrid. Ook is de Range Rover uiteraard nog verkrijgbaar met een verbrandingsmotor.

Wat is de volledig elektrische actieradius van de Range Rover?

De Range Rover heeft een volledig elektrische actieradius tot wel 121 km. 

Wat is het trekgewicht van de Range Rover?

De Range Rover trekt moeiteloos een gewicht tot 3.500 kg.