Land Rover zakelijke lease

Ons doel is de meest gewaardeerde partner voor jou te zijn in (zakelijke) mobiliteit.

Land Rover zakelijk leasen

De grote en luxe auto’s van Land Rover zijn ideaal voor zakelijke lease. Ze bieden veel meer ruimte en comfort dan de gemiddelde auto. Dankzij de stabiele wegligging zijn deze auto’s uiterst geschikt voor lange afstanden. Benieuwd naar de verschillende modellen van Land Rover? Of naar de mogelijkheden van zakelijke lease? Wij helpen je graag. Voor direct contact zijn wij bereikbaar op 088 - 292 37 10.

Vast maandbedrag
Gratis pechhulp
Gratis vervangend vervoer

De verschillende vormen van zakelijk leasen

  

Full operational lease

Met operational lease rijd je in een nieuwe Land Rover voor een vast bedrag per maand zonder meteen de eigenaar van de auto te zijn. Met full operational lease financieren wij de aankoop van je nieuwe Land Rover en zorgen we er ook voor dat je alle services ontvangt die je nodig hebt. Dit alles voor een vaste maandprijs. Zo sta je nooit voor onverwachte kosten. Als je liever zelf zaken zoals een verzekering en onderhoud regelt is netto operational lease misschien de oplossing voor jou. Je betaalt dan alleen een vast bedrag per maand voor de auto, maar bent zelf verantwoordelijk voor de bijbehorende services.   

Voordelen van operational lease van Hedin Automotive:

 • Je hoeft niet te investeren in de aanschaf van een leaseauto
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • Je hebt geen verzekering nodig op naam van jouw bedrijf
 • Je behoudt de opbouw van schadevrije jaren
 • Je hebt geen omkijken naar reparaties en onderhoud
 • Je hebt niet het risico dat de inruilwaarde bij verkoop tegenvalt
 • Je hebt geen omkijken naar de eventuele administratie
 • Je rijdt altijd in een nieuwe en representatieve auto.

 

Financial lease

Bij Hedin Automotive begrijpen we dat de aanschaf van een nieuwe auto voor je onderneming een grote investering is. Daarom bieden we financial lease aan. Met financial lease financieren we de aankoopsom van je auto maar ben je wél direct de eigenaar van het voertuig. Erg handig als je ruimte wil overhouden voor andere investeringen voor je onderneming. Zo profiteer je van de voordelen van een nieuwe koopauto zonder de risico's voor je onderneming.

Het aanschaffen van een auto met behulp van financial lease wordt door de Belastingdienst gezien als een investering in jouw bedrijf. Hierdoor profiteer je direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Met financial lease van Hedin Automotive financier je een auto voor 100% exclusief BTW. Ook geniet je van deze unieke voordelen: 

 • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • De rente- en afschrijvingskosten trek je fiscaal af
 • Je hebt fiscaal voordeel voor een auto met een grijs kenteken of voor beroepsvervoer
 • Je hebt de mogelijkheid om de maandelijkse kosten te verlagen door het aanbieden van een inruilauto
 • Je combineert financial lease extra voordelig met een autoverzekering of onderhoudscontract van Hedin Automotive.

Zakelijke leasen uit voorraad

De kans is groot dat we jouw ideale Land Rover al voor je klaar hebben staan. Bij Hedin Automotive beschikken we standaard over een ruime voorraad met nieuwe Land Rovers. Deze modellen zijn vaak rijk uitgerust en kan je zakelijk leasen voor een scherp bedrag per maand. Je kunt onze voorraad online bekijken en een afspraak maken voor een proefrit als je de auto gevonden hebt die bij je past. 

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Land Rover

Welke Land Rover modellen kan ik zakelijk leasen?

Land Rover heeft een groot en gevarieerd aanbod modellen (Range Rover, Discovery en Defender-familie). Bij Hedin Automotive kun je ze alle Land Rover modellen zakelijk leasen. Meer te weten komen over het zakelijk leasen van een Land Rover? Klik dan hier of kom langs in onze vestiging. We staan graag voor je klaar. 

Kan ik ook een Land Rover uit voorraad rijden met zakelijk lease?

Ja, dat kan. In onze showrooms staan vaak rijk uitgeruste Land Rovers die je kan rijden met zakelijke lease voor een scherp bedrag per maand. Onze voorraad bekijk je gemakkelijk online.

Wat zijn de voordelen van zakelijke lease?

Met zakelijke lease rijd je in een nieuwe en comfortabele auto voor een scherpe maandprijs. Je profiteert dan van dezelfde voordelen als die van een gekochte auto zonder de hoge risico’s voor je onderneming. 

Vragen? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over zakelijke leasen? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?