Land Rover en Range Rover modellen

Ontdek de uitvoeringen, prijzen, voorraad en meer.

De Range Rover modellen

De Defender modellen

De Discovery modellen

Plug-In Hybride modellen van Land Rover en Range Rover

Alle Land Rover modellen zijn beschikbaar als plug-in hybride uitvoering. Deze uitvoering combineert een efficiënte verbrandingsmotor met een krachtige elektromotor voor het beste van beide werelden. 

Je kunt woon-werkverkeer volledig elektrisch afleggen met de kracht en het rijcomfort dat je van Land Rover gewend bent. Is de accu leeg? Dan schakel je zonder problemen over op de verbrandingsmotor.

De stoere Land Rover en stijlvolle Range Rover modellen ontdek je bij Hedin Automotive

De SUV's van Land Rover zijn uniek. Groot van formaat, maar met oog voor detail afgewerkt. De modellen zitten stuk voor stuk vol met high-tech innovaties die het jou als passagier zo comfortabel mogelijk maken. Ga jij voor de Land Rover Defender, Discovery of toch voor een van de Range Rover modellen?

Maak online kennis met de verschillende Land Rover en Range Rover modellen en vraag eenvoudig een proefrit of vrijblijvende offerte aan. Liever de modellen in het echt bekijken? Kom dan naar een van onze vestigingen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Land Rover en Range Rover modellen

Welke Land Rover modellen verkoopt Hedin Automotive?

Hedin Automotive is officieel erkend merk-dealer van Land Rover en verkoopt alle modellen. Bij ons kun je dus terecht voor de Land Rover Defender, Land Rover Discovery, Land Rover Discovery Sport, Range Rover Evoque, Range Rover, Range Rover Sport en Range Rover Velar. 

Welke Range Rover modellen bestaan er?

Land Rover heeft vier type Range Rovers. Dit zijn de Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar en de Range Rover Evoque.

Waar kan ik de brochures en prijslijsten van de Land Rover modellen vinden?

Op onze modelpagina's kun je de prijslijsten en brochures downloaden. Papieren brochures zijn te verkrijgen in de vestiging. Selecteer een model in het menu of in het overzicht om naar de modelpagina te gaan, vervolgens vind je daar alle mogelijke downloads.

Heeft Land Rover ook elektrische modellen?

Land Rover heeft nog geen volledig elektrische auto's. De modellen van Land Rover zijn wel als Plug-in Hybride te verkrijgen.

Ik zoek een Land Rover occasion. Verkoopt Hedin Automotive tweedehands Land Rover modellen?

Uiteraard, wij hebben een voorraad met tweedehands Land Rover modellen. Dit zijn vaak jong gebruikte auto's en altijd in goede conditie. Bekijk ons aanbod en vind de Land Rover die bij je past!