Range Rover SV modellen

Het beste nóg exclusiever maken.

DE UNIEKE EN EXCLUSIEVE SV-LIJN VAN Range ROVER

Bij SV (Special Vehicle Operations) verlegt Range Rover de grenzen nog verder. Door middel van de uitmuntende techniek en het iconische vakmanschap weet Range Rover de meest luxe en de beste prestaties te creëren. Door het streven naar perfectie en de uiterst nauwkeurige details is de auto van alle luxe voorzien. Er wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en kleuren en dit is de belangrijkste onderscheidende factor voor SV.

Land Rover-dealer Hedin Automotive is een exclusief SV-Specialist Center. Ontdek op deze pagina meer over de verschillende SV-modellen van Range Rover

De Range Rover SV

De nieuwe Range Rover SV biedt meer keuze, verbeterd vakmanschap en functionele verbeteringen voor wie op zoek is naar echte personalisatie. Zijn er twee designthema’s gecreëerd, namelijk SV Intrepid en SV Serenity. Deze designthema’s vormen de basis van het personaliseren van de Range Rover SV. De twee designthema’s zorgen ervoor dat het in en -exterieur helemaal naar wens zal zijn voor jou als eigenaar.

Naast het indrukwekkende design en de vele luxe opties is de Range Rover SV beschikbaar in 3 verschillende motorisaties.  De Range Rover SV is beschikbaar als Plug in hybride. Deze variant wordt aangedreven door een 3.0 liter zescilinder benzinemotor gekoppeld aan een 160 kW sterke elektromotor die een gecombineerd vermogen leveren van 404,5 kW/550 pk.

Daarnaast is de Range Rover SV ook nog beschikbaar met de meest geavanceerde motoren ooit, waaronder een mild hybrid zescilinder dieselmotor met 258 kW/350 pk en uiteraard de indrukwekkende de V8 Twin Turbo benzinemotor met een vermogen van maar liefst 452kW/615pk.

Range Rover Sport SV

Ervaar topprestaties en ongeëvenaard comfort met de Range Rover Sport SV. De Range Rover Sport SV biedt superieure remprestaties en nauwkeurige handling door gebruik te maken van speciaal ontwikkelde carbon ceramische remschijven, met verbeterde presentatie en een langere levensduur. De nauwkeurige handeling komt voor uit het dynamische luchtvering systeem welke het overhellen en duiken vrijwel volledig elimineert.

De Range Rover Sport SV is niet alleen de bestrijdende, maar ook krachtigste Range Rover ooit. Onder de motorkap bevindt zich namelijk een speciaal afgestelde 4,4 liter grote Twin turbo V8 die goed is voor maar liefst 467 kW/635 pk met onmiddellijke respons en een efficiënter piekvermogen dan ooit tevoren.

Hedin Automotive is jouw Range Rover SV-dealer

Bij Hedin Automotive zijn wij als een van de weinige dealers in Nederland specialist op het gebied van Range Rover en de speciale SV-modellen. Wij bieden niet alleen de standaard Range Rover modellen aan, maar zijn ook gespecialiseerd in de unieke en high-performance SV-modellen die door Range Rover SV worden geproduceerd. Of het nu gaat om de verfijning van de Range Rover SV of de krachtige prestaties van de Range Rover Sport SV, bij Hedin Automotive kunt je rekenen op deskundig en hoogwaardige advies over jouw Range Rover SV-voertuig.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de SV-lijn van Range Rover

Waar staat SV voor in Range Rover SV?

SV staat letterlijk voor Special Vehicle. Deze naam is gekozen omdat de uitvoeringen speciale exclusieve uitvoeringen van Range Rover-modellen zijn.

Wat maakt een SV-model zo bijzonder?

De taak van Special Vehicle Operations is het versterken van de kernwaarden van onze iconische auto’s waarbij de modellen nog verder gaan in prestaties, comfort en exclusiviteit.

Is Hedin Automotive een officiële SV-dealer?

Ja, wij als Land Rover-dealer behoren tot een van de weinige officiële Range Rover SV-dealers in Nederland.