Openingstijden Abarth-dealer Hedin Automotive in Groningen

Jouw Abarth-dealer van Groningen, Friesland en Drenthe

De vestiging van Hedin Automotive in Groningen is hét kloppende Abarth-hart van de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Hier ben je aan het juiste adres voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Abarth en staan onze gespecialiseerde monteurs klaar om jouw Abarth in topconditie te houden met het juiste onderhoud en vakkundige reparaties. Kom langs in de showroom of plan eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak. Graag tot snel.

Bij onze Abarth-vestiging in Groningen vind je grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Abarth modellen op voorraad in Groningen

Ben jij op zoek naar een nieuwe of tweedehands Abarth? Kom langs bij ons in Groningen. Hier hebben wij verschillende modellen klaarstaan óf kunnen we je helpen bij je zoektocht naar de ultieme Abarth. Zo hebben wij nog een vestiging in Houten en hebben wij een groot Abarth-netwerk.

Abarth onderhoud en reparatie in Groningen

Jouw Abarth verdient de beste zorg. Bij onze vestiging in Groningen voorzien we jouw auto van het nodige onderhoud en eventuele reparaties met originele merkonderdelen. Je bent welkom voor bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt, de APK, een bandenwissel en meer. Plan online jouw werkplaatsafspraak en kom langs!