De Abarth 600e

De ultieme samenhang van prestatie en passie.

Ontdek de Abarth 600e

De ultieme samenhang van prestatie en passie van het  merk Abarth. Deze langverwachte toevoeging aan de Abarth-familie is klaar om de normen in de wereld van elektrische auto's te verleggen, met een ongeëvenaarde kracht en verfijnde prestaties.

Onder de motorkap huist een krachtige elektromotor met een vermogen van 176 kW (240 pk), waardoor de Abarth 600e Scorpionissima de krachtigste productie-Abarth ooit is. Maar het draait niet alleen om vermogen. De Abarth 600e heeft ook de rijstabiliteit en een uniek mechanisch sperdifferentieel, wat resulteert in een uitmuntende rijervaring. 

De prestaties worden verder versterkt door samen te werken met de bandenleverancier van de Formule E, waardoor de Abarth 600e voorzien is van high-performance banden die uitstekende grip bieden onder alle omstandigheden. Deze banden, in combinatie met een perfect uitgebalanceerde weerstand, zorgen voor een geoptimaliseerd rijbereik zonder enige concessie te doen aan prestaties.

Het exterieur van de Abarth 600e Scorpionissima straalt de kenmerkende stijl van Abarth uit, met een exclusieve introductiekleur genaamd Hypnotic Purple die de sportieve uitstraling versterkt. Een aerodynamische achterspoiler maximaliseert de prestaties, terwijl 20-inch wielen en grotere remmen de agressieve look van deze elektrische krachtpatser completeren. Ervaar de perfecte combinatie van innovatie, prestaties en stijl met de Abarth 600e Scorpionissima.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

De 600e Scorpionissima

Met een beperkte productie van slechts 1.949 exemplaren realiseert deze auto de drie kernwaarden van Abarth: ongeëvenaarde prestaties, premium bouwkwaliteit en een competitieve geest. Elk exemplaar wordt geleverd met een authenticiteitscertificaat, waardoor de unieke exclusiviteit van dit voertuig wordt benadrukt.

De Abarth 600e Scorpionissima vertegenwoordigt de essentie van het buitengewone, waarbij Abarth opnieuw bewijst dat het mogelijk is om de norm te overstijgen. Dit vlaggenschipmodel is het resultaat van jarenlange expertise, traditie, innovatie en samenwerking met toonaangevende partners. Hoewel verdere details binnenkort zullen worden onthuld, staat één ding vast: de Abarth 600e Scorpionissima zal de autowereld veroveren met zijn grensverleggende prestaties en ongeëvenaarde stijl. Blijf op de hoogte voor meer informatie over deze baanbrekende auto.

Hedin Automotive is jouw Abarth-dealer

Hedin Automotive is jouw Abarth-dealer. Laat je adviseren door onze adviseurs in een van onze Abarth-vestigingen. Daar staan de nieuwste modellen, maar ook prachtige occasions met een uitgebreide garantie. Wij ontvangen je graag en helpen je met alle liefde aan jouw volgende droomauto!