Abarth service & onderhoud

Met onderhoud bij Hedin Automotive, erkend Abarth-dealer, behoudt jouw auto zijn waarde.

Onze moderne Abarth werkplaats

Je geeft jouw Abarth natuurlijk niet zomaar uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij onze Abarth-vestiging in Houten werken alleen technici die iedere Abarth professioneel onderhouden met passie voor het merk.

Abarth onderhoud en onderdelen bij Hedin Automotive

Huidige Abarth werkplaatsacties

Hedin Automotive - Airco - Page Image

Complete Airco onderhoudsbeurt

Van € 149 Voor slechts € 99,95


Complete Airco onderhoudsbeurt voor slechts € 99,-95

stern-zakelijke-lease

Gratis haal- en brengservice

Zo kom je er wel


Gratis haal- en brengservice bij een onderhoudsafspraak.

Abarth APK

Heb je de oproep vanuit het RDW ontvangen dat jouw Abarth APK gekeurd moet worden? Bij Hedin Automotive betaal je in combinatie met een onderhoudsbeurt €19,95 voor de APK. Kom je voor een losse APK? Dan betaal je €39.95. Ben je in het bezit bent van een Abarth Service Plus Pas? Dan wordt de APK gratis uitgevoerd tijdens een onderhoudsbeurt. De afmeldkosten bij het RDW zijn dan nog wel voor jouw rekening.

Plan eenvoudig en snel een afspraak voor de APK van jouw Abarth via de werkplaatsplanner.  

Abarth ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je Abarth en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende Abarth-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van Abarth en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw Abarth repareren.

Abarth onderhoud

Van periodiek tot specialistische werkzaamheden. Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om jouw Abarth vakkundig te onderhouden en tegelijk eventuele reparaties uit te voeren. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen waardoor jouw Abarth zijn waarde behoud en je kan blijven genieten van het unieke rijplezier dat een Abarth biedt. 

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Abarth onderhoud

Wanneer moet ik mijn Abarth laten onderhouden (wat is het onderhoudsinterval)?

Abarth heeft standaard een onderhoudsinterval van 10.000 tot 15.000 kilometer, afhankelijk van het model. Rijd je jaarlijks minder kilometers dan het voorgeschreven interval? Dan adviseren wij je om ten minste eens per jaar periodiek onderhoud.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Abarth?

Het maken van een afspraak kan eenvoudig en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom kies ik voor een officiële merkdealer voor onderhoud aan mijn Abarth?

In eerste instantie is het belangrijk om tijdens de fabrieksgarantie onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkend merk-dealer voor het behoud van de garantie. Maar ook daarna heeft onderhoud bij een merkdealer zoals Hedin Automotive grote voordelen. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van jouw Abarth zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je altijd garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Werken er bij Abarth-dealer Hedin Automotive erkende en gecertificeerde monteurs?

Zeker weten. Al onze medewerkers zijn goed opgeleid en wij hebben de kennis van specifiek jouw automerk in huis. Zo volgen onze medewerkers geregeld trainingen en behalen zij certificaten van het merk zelf.

Ik heb schade aan mijn Abarth. Kan ik bij Hedin Automotive terecht?

Zeker, wij repareren alle soorten schades. Bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd en onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van jouw Abarth.