(Parkeer) deukje opgelopen? Deze kunnen wij efficiënt voor je herstellen

Het kan de beste overkomen. Je botst tegen een paaltje tijdens het parkeren, of een ander veroorzaakt een klein deukje in je auto. Ook een hagelbui kan zorgen voor schade aan je auto. Gelukkig hoef je dan niet altijd de auto of het onderdeel opnieuw te laten spuiten. De deuk wordt hersteld zonder dat onderdeel opnieuw gespoten hoeft te worden.

Deuk kleiner dan een 2 euro muntstuk

Is de deuk in je auto kleiner dan een 2 euro muntstuk dan kan het herstellen hiervan vaak zonder dat het beschadigde onderdeel opnieuw gespoten hoeft te worden. Het maakt niet uit welk merk of welk model auto je hebt. Bij Hedin Automotive Schadeherstel helpen we je graag. Maak direct een online werkplaatsafspraak. 

Deuk groter dan vier centimeter

Heb je een deuk groter dan vier centimeter? Dan is het uitdeuken zonder spuiten vaak niet mogelijk. Ook hiermee helpen we je graag. We deuken het onderdeel dan uit en voorzien het van een nieuwe laklaag. Zo is de schade meestal niet meer zichtbaar. 

Veelgestelde vragen over uitdeuken zonder spuiten

Kan ik butsen of deuken laten repareren zonder mijn auto over te spuiten? 

Bij deuken kleiner dan vier centimeter is het vaak niet nodig om de auto opnieuw te spuiten. Deze worden dan uit het onderdeel gemasseerd zonder dat er lakschade ontstaat.