Uitdeuken met spuiten

Je auto weer als nieuw 

Schadeherstel van grote deuken en de laklaag 

Je herkent het misschien wel. Je bent langs een muurtje geschaafd met een beschadiging aan je auto als gevolg. Erg vervelend. Je auto ziet er minder mooi uit en er kan op lange termijn roestschade ontstaan. Gelukkig is dit goed te herstellen. Afhankelijk van de grootte en de plaats van de beschadiging kunnen wij een gedeeltelijke reparatie toepassen, of anders spuiten we het onderdeel helemaal opnieuw. Zo is je auto snel weer als nieuw.

Nieuwe laklaag voor je auto

Heb jij een beschadiging aan de lak van je auto? Of zit er een grote deuk in je auto? Kom dan naar een van onze schadeherstelvestigingen. Deze zijn uitgerust met moderne apparatuur en spuitcabines. Zo kunnen we jouw auto volledig of voor een deel voorzien van een nieuwe laklaag.  Bij kleine schades aan bumpers, portieren of andere losse onderdelen kan er vaak gekozen worden voor een kostenbesparende deelreparatie. Het is dan niet nodig om het gehele onderdeel opnieuw te spuiten. Bij grotere schades kan dit vaak niet. Dan  halen we de deuk uit het onderdeel en brengen we er weer een nieuwe laklaag op aan. 

Uitdeuken zonder spuiten bij Hedin Automotive

Is de deuk in je auto kleiner dan vier centimeter dan kan het herstellen hiervan vaak zonder de auto opnieuw te spuiten. Het maakt niet uit welk merk of welk model auto je hebt. Bij Hedin Automotive helpen we je graag. 

Veelgestelde vragen over uitdeuken met spuiten

Wanneer moet ik mijn auto laten uitdeuken met spuiten?

Vaak moet je auto opnieuw worden gespoten als de deuk groter is dan vier centimeter. Hij is dan te groot om te herstellen zonder dat er lakschade ontstaat.  

Wat is spotrepair?

Bij spotrepair hoeft het beschadigde onderdeel niet helemaal opnieuw gespoten te worden. Wij herstellen de beschadiging zonder dat je achteraf kleurverschil ziet. 

Wat als de schade te groot is voor spotrepair? 

Als de schade aan je auto te groot is voor spotrepair spuiten we het onderdeel volledig over.