Poetsen en polijsten

Geen krasje meer te vinden

Hedin Automotive poetst de krassen van je autolak 

Krassen in, of op de lak van je auto zijn snel gemaakt. Denk eens aan een tak die langs je auto glijdt, of een tas die je autodeur schampt. Wanneer dit soort schades alleen aan de bovenste laag van de lak hebben aangetast, dan zijn deze vaak eenvoudig te herstellen. Wij hoeven in sommige gevallen niet eens spuitwerk toe te passen en kunnen de beschadiging zo van de lak poetsen. Handig en snel! 

Wel of geen spuitwerk?

Een onderdeel van je auto of de gehele auto wel of niet opnieuw spuiten? Dit hangt ervan af of de beschading door de laklaag heen is. Autolak bestaat uit drie lagen: de grondlaag, een kleurlaag en een blanke laag. Afhankelijk van de diepte van de kras moet er wel of niet (bij)gespoten worden. Is de kras dieper? Dan is de kras alleen te herstellen door het onderdeel opnieuw te spuiten. Afhankelijk van de schadeplaats kan er ook gekozen worden voor een gedeeltelijke reparatie.

Heb jij een kras op je auto? Laat deze herstellen door Hedin Automotive en plan direct online een werkplaatsafspraak. 

Extra lakbescherming

Wil je de lak van je auto extra beschermen tegen chemisch vuil, zoals bijvoorbeeld vogelpoep, zure regen, strooizout, etc.? Dat kan! Na herstel van je krasschade brengen wij tegen een kleine meerprijs een nieuwe waslaag aan op de auto die er voor zorgt dat vuil minder snel hecht aan de lak. Deze extra beschermlaag verlaagt ook de kans op lichte krassen. 

Wil je meer informatie over het poetsen en polijsten van krassen op je auto? Of over het aanbrengen van een nieuwe, beschermende waslaag? Neem dan contact op met de Hedin Automotive vestiging bij jouw in de buurt. Liever direct een afspraak? Dat kan. Maak direct een online werkplaatsafspraak.

Veelgestelde vragen over poetsen en polijsten

Moet mijn auto opnieuw gespoten worden bij kleine krassen?

Nee, bij kleine krassen polijsten wij de krassen weg. Hierdoor is het niet nodig om je auto opnieuw te spuiten. 

Kan ik mijn auto beter beschermen tegen krassen?

 Je kan je auto beter beschermen tegen kleine krassen. Wij brengen dan een nieuwe waslaag aan op de autolak. Hiervoor gebruiken wij hoge kwaliteit autowax producten.