Sportiviteit en brute kracht met de TRX-lijn van RAM

Met de TRX is jouw RAM nóg dikker, sneller en sportiever dan ieder ander model van RAM. Dat is bijvoorbeeld al te merken aan de SuperCharged 6.2 liter HEMI V8 motor die goed is voor maar liefst 702 pk. 
Daarnaast oogt alles aan de RAM TRX sportiever. Zo zorgen zijn brede wielkasten, luchtinlaten en luchtroosters op de motorkap voor nog meer body en zorgen deze voor betere koeling van de motor voor optimale prestaties.

Bij Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor jouw ultieme RAM TRX. 

Het interieur van de RAM 1500 TRX

De RAM 1500 TRX is de meeste extreme RAM uit de 1500-serie. Dat is niet alleen te zien aan zijn uiterlijk, ook het interieur is net zo extreem als je verwacht. Het interieur is voorzien van een performance stuurwiel met geïntegreerde aluminium flippers, vele carbon elementen, TRX-badges en rode stiksels. Daarnaast geniet je van de luxe voordelen zoals een Harman Kardon Audio systeem. 

Maak vrijblijvend een afspraak voor een proefrit en neem plaats in het unieke interieur van de RAM TRX.

Ga iedere uitdaging aan met de RAM TRX

Door zijn geavanceerde technieken, krachtig vermogen en adaptieve onderstel is de TRX de beste op de markt. Met 6 verschillende rijstanden is de TRX altijd geoptimaliseerd op jou. Zo haal jij in iedere situatie het maximale uit jouw TRX. Je geniet van rijstanden als de Rock-modus, Mud/Sand-modus, Baja-modus, Snow-modus, Sport-modus en een zelf instelbare Custom-modus. Geen enkele uitdaging is een stap te ver, jij bent volledig in controle met jouw RAM 1500 TRX.

De motor van de RAM 1500 TRX: krachtig en betrouwbaar

Het kloppende hart van de TRX is de krachtige SuperCharged 6.2 liter HEMI V8 motor. Deze motor is voorzien van een krachtige luchtinlaat die goed is voor een doorloop van 32,9 liter lucht per minuut. En die koeling is nodig, want de twin-screw supercharger zorgt voor directe koppel en regelt de turbodruk tot 11,0 psi. Hierdoor is het motorblok goed voor 712 pk en 880 Nm koppel. Ondanks het gewicht sprint de TRX van 0 naar 100 km/h in 4,5 seconden. 

Kom jij de kracht van de RAM TRX ervaren tijdens een proefrit?

Hedin Automotive is jouw RAM TRX-dealer

Bij Hedin Automotive zijn wij specialist op het gebied van RAM en de speciale TRX-uitvoering. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of de TRX voldoet aan je verwachtingen.

Veelgestelde vragen over de RAM 1500 TRX

Waar staat TRX voor?

TRX staat voor Total-body Resistance Excercise. RAM is een merk dat staat voor kracht en vermogen. Daarom hebben ze deze term toegepast op de 1500 TRX, zo krachtig dat hij altijd een totale workout krijgt. 

Waarom kost een TRX meer geld?

De RAM TRX is de uitvoering met alles erop en eraan. Van de meest krachtige motor tot het meest sportieve uiterlijk. Het is de top van de top bij RAM als het gaat om kracht, koppel en snelheid.

Is Hedin Automotive officieel RAM TRX-dealer?

Ja, Hedin Automotive behoort tot een van de weinige officiële RAM TRX-dealers van Nederland.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?