Onze RAM modellen

HET VOLLEDIGE GAMMA VAN RAM 1500 MODELLEN VIND JE BIJ HEDIN AUTOMOTIVE

De geschiedenis van RAM modellen begon in 1981, toen de Dodge RAM voor het eerst werd geïntroduceerd als een aparte trucklijn binnen het Dodge-merk. De Dodge RAM stond bekend om zijn stoere uitstraling, krachtige motoren en robuuste prestaties. In de loop der jaren heeft de Dodge RAM verschillende generaties ondergaan en zijn er verschillende RAM modellen en varianten uitgebracht.

In 2009 besloot Dodge echter om de RAM-trucklijn af te splitsen als een apart merk, waardoor RAM Trucks in 2010 ontstond. Hiermee werd RAM een zelfstandig merk dat zich volledig richtte op het produceren van pick-up trucks en commerciële modellen. Tegenwoordig valt RAM onder Stellantis.

De verschillende RAM modellen hebben een reputatie opgebouwd van kracht, duurzaamheid en hoogwaardige interieurs. RAM pick-ups staan bekend om hun indrukwekkende trekvermogen, off-roadcapaciteiten en luxueuze voorzieningen.

Bij Hedin Automotive kun je terecht voor alle modellen van RAM, zoals de RAM 1500 en RAM 1500 REV. Zowel nieuw als tweedehands. We vertellen je graag alles over het merk RAM in een van onze showrooms of ontdek de RAM modellen alvast online.

BENIEUWD NAAR DE INRUILWAARDE VAN JE HUIDIGE AUTO?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over RAM modellen bij Hedin Automotive

Welke RAM modellen verkoopt Hedin Automotive?

Bij ons kun je terecht voor de RAM 1500 en de elektrische RAM 1500 REV.

Verkoopt Hedin Automotive ook tweedehands RAM modellen?

Ja, ons actuele aanbod met tweedehands RAM modellen vind je hier.

Waar kan ik de brochure of prijslijst van de RAM modellen vinden?

Op onze modelpagina's kun je de prijslijsten en brochures downloaden. Selecteer een model in het menu of in het overzicht om naar de modelpagina te gaan, vervolgens vind je daar alle mogelijke downloads. Papieren brochures zijn te verkrijgen in onze vestigingen.