Kies voor vakkundig RAM onderhoud bij Hedin Automotive

Je geeft jouw RAM pick-up natuurlijk niet zomaar uit handen. Maar als het nodig is, dan het liefst aan mensen die er écht verstand van hebben. Bij erkend merk-dealer Hedin Automotive ben je aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud. Bij ons werken gecertificeerde monteurs en werken wij met originele merk-onderdelen.

Kom langs voor onderhoud, reparatie, APK, banden en meer. Maak eenvoudig een afspraak in onze werkplaatsplanner.

RAM onderhoud en reparatie bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive ben je welkom voor zowel periodiek onderhoud aan jouw RAM als voor specialistische werkzaamheden, reparaties en schadeherstel. Wij hebben alle kennis en apparatuur in huis om jouw RAM vakkundig te onderhouden en tegelijk eventuele reparaties uit te voeren. Daarbij werken wij alleen met originele onderdelen waardoor jouw RAM 1500 zijn waarde behoudt en je kan blijven genieten van het unieke rijplezier dat jouw RAM pick-up biedt.

Een kleine of grote beurt voor jouw RAM pick-up

Het regelmatig en tijdig laten onderhouden van jouw RAM is belangrijk voor de veiligheid en voor het behoud van jouw auto. Bij een kleine beurt controleren wij de vitale delen en functies van je pick-up. Tijdens deze beurt worden onder andere de accu en banden geïnspecteerd, de olie ververst en vervangt de monteur het oliefilter. Bij de grote beurt gaat de inspectie verder. Jouw RAM wordt van bumper tot bumper grondig gecontroleerd. Zijn er onvoorziene reparaties geconstateerd? Dan voeren onze monteurs deze na jouw toestemming voor je uit.

RAM ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je RAM en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende RAM-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van RAM en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw RAM repareren.

RAM APK

De APK is een wettelijk verplicht controlemoment waarbij jouw RAM gekeurd wordt op meerdere onderdelen zoals de verkeersveiligheid, het milieu en de registratie. Verloopt de APK van jouw RAM bijna? Kom langs bij Hedin Automotive. Wij kennen jouw RAM 1500 van binnen- en buiten, waardoor de APK snel en vakkundig kan worden uitgevoerd. Je kunt blijven wachten of gebruik maken van ons tijdelijke vervoer.

RAM 1500 onderdelen

Bij Hedin Automotive hebben we alles in huis om jouw RAM 1500 in topconditie te houden. Maar wil je liever zelf sleutelen met onderdelen? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij kunnen originele RAM onderdelen leveren en beantwoorden graag al je vragen.

HOE KUNNEN WE JE HELPEN?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!

Veelgestelde vragen over RAM 1500 onderhoud bij Hedin Automotive

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn RAM 1500 bij Hedin Automotive?

De kosten van een onderhoudsbeurt hangen af van verschillende factoren en voordat we onderdelen aan je auto gaan vervangen nemen we altijd eerst contact met je op. Zodoende sta je nooit voor onverwachte kosten.

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud of reparatie?

Je kunt binnen 1 minuut een afspraak maken via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd uitkiezen. Vervolgens nemen wij nog even contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Waarom zou ik voor een officiële RAM-dealer moeten kiezen?

Niets moet, maar het is wel verstandig, omdat je door onderhoud en reparaties door een erkende merk-dealer uit te laten voeren je je fabrieksgarantie behoudt. Maar ook na het verlopen van deze garantie heeft het voordelen om naar een officiële dealer als Hedin Automotive te gaan. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je RAM 1500 zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krijgt op het werk dat wij verrichten?

Ik heb schade gereden aan mijn RAM 1500 pick-up. Verricht Hedin Automotive schadeherstel?

Ja, wij repareren alle soorten schades en bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door RAM zelf worden geleverd. Onze schade-adviseurs hebben de laatste technische kennis van je auto en de schadeherstelbedrijven van Hedin Automotive zijn ISO 9001 en 14001-2015 gecertificeerd.

Waar kan ik de RAM-garages van Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van onze vestigingen vind je hier.