Ineos-dealer Hedin Automotive in Houten

Openingstijden INEOS-dealer Hedin Automotive in Houten

Dé Ineos-dealer van Houten en omstreken

Aan de Ringveste 4 vind je onze INEOS-vestiging in Houten. Hier kun je de INEOS Grenadier komen bekijken en ervaren tijdens een proefrit. Ook voor onderhoud en reparatie van jouw INEOS Grenadier ben je bij ons aan het juiste adres.

Kom langs of maak online een werkplaatsafspraak bij ons in Houten. 

 Bij onze vestiging in Houten hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

INEOS Grenadier op voorraad in Houten

Ben je op zoek naar een nieuwe INEOS Grenadier? Of een occasion? Als INEOS-dealer in Houten hebben wij scherp geprijsde nieuwe én tweedehands modellen in ons aanbod. Bekijk online onze actuele voorraad of kom bij ons langs.

INEOS onderhoud en service

Is jouw INEOS Grenadier toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze INEOS-vestiging in Houten. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.  

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!