De elektrische INEOS Fusilier

De gloednieuwe INEOS Fusilier treedt in de voetsporen van de al zeer bekwame INEOS Grenadier, maar zal dit doen zonder de krachtige verbrandingsmotoren van BMW onder de motorkap. De Fusilier is de eerste volledig elektrische 4X4 van INEOS en beschikt over zijn eigen moderne en onderscheidende identiteit zonder dat het DNA van zijn voorganger verloren is gegaan. 

Het ontwerp van de Fusilier is een evolutie van de direct herkenbare vormen van een traditionele 4X4 met een reeks aan geavanceerde kenmerken die de aerodynamische efficiëntie maximaliseert.

Op de hoogte blijven van de INEOS Fusilier? Laat je gegevens achter bij INEOS-dealer Hedin Automotive voor het laatste nieuws.

INEOS Fusilier: aerodynamisch & maximale Efficiëntie

De INEOS Fusilier staat op een zogenoemd skateboard platform en straalt zelfvertrouwen uit, mede door zijn krachtige houding en aerodynamisch ontworpen carrosserielijnen. Om de efficiëntie van de Fusilier te maximaliseren zonder concessies te doen aan de traditionele lijnen van een echte 4X4 is ervoor gekozen om te werken met zachtere en meer ronde contouren, zoals een gebogen oplopende voorruit en gestroomlijnde profielen onder de carrosserie. Hiermee doorbreekt de INEOS Fusilier een aantal tradities, maar blijft toch avontuurlijk en een sterke off-roader

De elektrische aandrijflijn van de INEOS Fusilier

De INEOS Fusilier zal in de basis een volledig elektrische 4X4 zijn, echter is INEOS nog druk bezig met de ontwikkelingen van een kleine benzinemotor met een lage uitstoot. Deze kleine benzinemotor zal in de Fusilier fungeren als elektrische range-extender om de hoeveelheid aan stroom in het accupakket op pijl te houden, wanneer het niet mogelijk is om extern te laden tijdens jouw avonturen in de wildernis. 

Meer informatie over zowel de prestaties van de elektrische als alternatieve aandrijflijn zullen later dit jaar bekend worden gemaakt. Laat je gegevens achter om de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de INEOS Fusilier.

Hedin Automotive is jouw INEOS-dealer

Hedin Automotive is hét centrale punt voor alles wat met INEOS te maken heeft. Wij zijn in Nederland de enige officiële INEOS-dealer en daar zijn we trots op. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om jou te helpen aan jouw ultieme INEOS of om jouw terreinwagen te repareren of onderhouden. Wij voorzien je graag van informatie over het merk INEOS en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw INEOS te maken heeft. Graag tot snel in onze INEOS-vestiging.

Veelgestelde vragen over de INEOS Fusilier

Wanneer komt er meer informatie over de INEOS Fusilier?

In de loop van 2024 zal er meer informatie vrijkomen over de INEOS Fusilier. Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven.

Wat is de prijs van de INEOS Fusilier?

De prijs van de INEOS Fusilier is nog niet bekend gemaakt.  Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en wanneer het mogelijk is om een proefrit te maken.

Wat is een skateboard platform in de INEOS Fusilier?

Het platform is in feite het rollende deel van de auto, dus zonder carrosserie. Denk daarbij aan het chassis, de voor- en achteras, de vering en het stuurhuis. Bij een elektrische auto is het platform vaak een soort skateboard, met aan weerszijde een as.

Waar kan ik de INEOS Fusilier bekijken?

De INEOS Fusilier staat nog niet in de showroom maar zodra deze arriveert zal de auto te bewonderen zijn in onze showroom in Houten.  Laat je gegevens achter om op de hoogte te blijven an het laatste nieuws en wanneer het mogelijk is om een proefrit te maken.

Houd mij op de hoogte van de INEOS Fusilier

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Grenadier of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?