Ineos service & onderhoud

Gespecialiseerd en vakkundig onderhoud.

Onderhoud en reparatie voor Ineos Grenadier

Heeft jouw INEOS Grenadier onderhoud of reparatie nodig? Of heb je per ongeluk schade gereden? Onze merk-specialisten kennen jouw auto door en door en staan voor je klaar. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor de APK, een bandenwissel, onderdelen en meer. 

Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak voor jouw INEOS Grenadier of stel jouw vraag via het contactformulier

INEOS Grenadier APK, bandenwissel, onderdelen en meer..

INEOS APK

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht voor alle Nederlandse auto’s. Je krijgt automatisch bericht als jouw INEOS Grenadier toe is aan een APK. Wij helpen je snel, vakkundig en voordelig met jouw APK, zodat jij weer veilig op weg kunt.

INEOS zomer- en winterbanden

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste set en staan voor je klaar wanneer jouw INEOS Grenadier toe is aan een bandenwissel.

Ineos onderdelen

Wij hebben alles in huis om jouw auto betrouwbaar en veilig te houden, van grote onderdelen tot kleine lampjes. Door het tijdig vervangen of repareren van onderdelen aan jouw INEOS Grenadier blijft jouw auto in topconditie.

Onderhoud met originele Ineos frabrieksonderdelen

Van de kleine of grote onderhoudsbeurt tot een specialistisch vraagstuk. Bij Hedin Automotive hebben wij alles in huis om jouw INEOS Grenadier vakkundig te onderhouden. Wij repareren en vervangen kapotte onderdelen en werken daarbij altijd met originele materialen. Zo houdt jouw INEOS zijn waarde en blijft hij in de allerbeste conditie. Maak snel en eenvoudig online een afspraak in onze werkplaatsplanner.

Ineos ruitreparatie of ruit vervangen

Heb je een sterretje in de voorruit van je Ineos en kom je langs voor onderhoud? Geef het aan bij het maken van je werkplaatsafspraak, dan kunnen wij de ruit eenvoudig voor je herstellen. Dit doen wij in samenwerking met Dealerglass. Mocht de schade te groot zijn om te repareren kunnen wij de ruit ook voor je vervangen.

De samenwerking met Dealerglass heeft de volgende voordelen:

  • Reparatie door ons als erkende Ineos-dealer, bij jou in de buurt
  • Reparatie volgens fabrieksvoorschrift van Ineos en met originele onderdelen
  • Kalibratie van alle veiligheidssystemen voor optimale veiligheid
  • Dealerglass regelt alles met jouw verzekeraar of leasemaatschappij.

Maak eenvoudig online jouw werkplaatsafspraak en laat jouw de autoruit van jouw Ineos repareren.

Stel jouw vraag over onderhoud of reparatie aan jouw Ineos

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!