Heb je een vraag, opmerking of ben je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! 

Om je snel van dienst te zijn hebben we al een opsomming gemaakt van veelgestelde vragen. Wil je ons liever telefonisch spreken? Neem contact op met een van onze vestigingen

Veelgestelde vragen over Ineos-dealer Hedin Automotive

Is Hedin Automotive officieel dealer van de Ineos Grenadier?

Ja, wij zijn merk-erkend dealer en hebben alle kennis van het merk in huis. Bij ons kun je terecht voor het kopen, leasen, financieren of onderhouden van een INEOS Grenadier.

Waar kan ik de Ineos-dealers van Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van onze vestigingen vind je hier.

Kan ik een Ineos Grenadier zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Je kunt een INEOS Grenadier bij ons kopen, leasen of financieren. Voor meer informatie helpen we je graag verder in een van onze vestigingen.

Kan ik een Ineos Grenadier financieren bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Je kunt een INEOS Grenadier bij ons kopen, leasen of financieren. Voor meer informatie helpen we je graag verder in een van onze vestigingen.

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn Ineos Grenadier?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie in onze online werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip uitkiezen. Liever bellen? Neem dan contact op met jouw dichtstbijzijnde INEOS Grenadier-dealer.

Hoe kunnen we je helpen?

Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Hedin Automotive is jouw Ineos-dealer

Het centrale punt voor alles wat met de INEOS Grenadier te maken heeft is Hedin Automotive. Wij zijn in Nederland de enige officiële INEOS-dealer en daar zijn we trots op. Wij hebben alle kennis en kunde in huis om jou te helpen aan jouw ultieme INEOS Grenadier of om jouw terreinwagen te repareren of onderhouden. Wij voorzien je graag van informatie over het merk INEOS en over alles wat verder met de aankoop, financiering of leasing van jouw Grenadier te maken heeft. Graag tot snel in onze Ineos-vestigingen.