Een Ineos Grenadier zakelijk leasen tegen de beste all-in prijs

Bij Hedin Automotive hebben we altijd een zakelijke leaseoplossing die past bij jouw situatie en organisatie. Kies voor de ultieme terreinwagen met zakelijke lease en geniet zorgeloos van jouw INEOS Grenadier tegen een vast bedrag per maand. Zo ben je met jouw INEOS Grenadier verzekerd van bijvoorbeeld onderhoud, reparatie en een all-risk dekking. 

Ontdek de vele mogelijkheden van de INEOS Grenadier online en vraag vrijblijvend een offerte voor zakelijke lease aan of kom bij ons langs in een van onze vestigingen.

De verschillende vormen van zakelijk leasen

 Full operational lease

Met operational lease rijd je in een nieuwe INEOS Grenadier voor een vast bedrag per maand zonder meteen de eigenaar van de auto te zijn. Met full operational lease financieren wij de aankoop van je nieuwe INEOS Grenadier en zorgen we er ook voor dat je alle services ontvangt die je nodig hebt. Dit alles voor een vaste maandprijs. Zo sta je nooit voor onverwachte kosten. Als je liever zelf zaken zoals een verzekering en onderhoud regelt is netto operational lease misschien de oplossing voor jou. Je betaalt dan alleen een vast bedrag per maand voor de auto, maar bent zelf verantwoordelijk voor de bijbehorende services.   

Voordelen van operational lease van Hedin Automotive:

 • Je hoeft niet te investeren in de aanschaf van een leaseauto
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • Je hebt geen verzekering nodig op naam van jouw bedrijf
 • Je behoudt de opbouw van schadevrije jaren
 • Je hebt geen omkijken naar reparaties en onderhoud
 • Je hebt niet het risico dat de inruilwaarde bij verkoop tegenvalt
 • Je hebt geen omkijken naar de eventuele administratie
 • Je rijdt altijd in een nieuwe en representatieve auto.

Financial lease

Bij Hedin Automotive begrijpen we dat de aanschaf van een nieuwe auto voor je onderneming een grote investering is. Daarom bieden we financial lease aan. Met financial lease financieren we de aankoopsom van jouw INEOS Grenadier en ben je wél direct de eigenaar van het voertuig. Erg handig als je ruimte wil overhouden voor andere investeringen voor je onderneming. Zo profiteer je van de voordelen van een nieuwe koopauto zonder de risicos voor je onderneming.

Het aanschaffen van een auto met behulp van financial lease wordt door de Belastingdienst gezien als een investering in jouw bedrijf. Hierdoor profiteer je direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Met financial lease van Hedin Automotive financier je een auto voor 100% exclusief BTW. Ook geniet je van deze unieke voordelen: 

 • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • De rente- en afschrijvingskosten trek je fiscaal af
 • Je hebt fiscaal voordeel voor een auto met een grijs kenteken of voor beroepsvervoer
 • Je hebt de mogelijkheid om de maandelijkse kosten te verlagen door het aanbieden van een inruilauto
 • Je combineert financial lease extra voordelig met een autoverzekering of onderhoudscontract van Hedin Automotive.

Welke kosten zijn inbegrepen bij het zakelijk leasen van een INENOS Grenadier?

Kies je voor het zakelijk leasen van een INEOS Grenadier bij Hedin Automotive, dan kies je voor een uitgebreide service. Bij het leasebedrag zitten standaard de kosten voor het gebruik van je auto inbegrepen. Denk hierbij aan:   

Rente en afschrijving
All-Risk-verzekering
Vervangend vervoer na 24 uur
Houderschapsbelasting
Ongevallenverzekering inzittenden
Europese pechhulp
Onderhoud en reparaties

Ontdek meer over de Ineos Grenadier als zakelijke leaseauto

Meer weten over de INEOS Grenadier, de uitvoeringen en bijzonderheden? Lees er meer over op onze modelpagina, download de brochure of plan een proefrit. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het zakelijk leasen van een INEOS Grenadier? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. We helpen je graag bij het vinden van de ideale oplossing.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over zakelijke lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Ineos Grenadier zakelijke lease

Wat kost het zakelijk leasen van een Ineos Grenadier?

Dit hangt af van de gekozen auto, de looptijd en kilometrage. Wij maken graag een voorstel op maat. Vraag vrijblijvend een offerte aan of kom langs in een van onze vestigingen voor meer informatie en advies.

Welke uitvoeringen van de Ineos Grenadier kan ik zakelijk leasen?

Je kunt bij ons alle uitvoeringen van de INEOS Grenadier zakelijk leasen. Meer informatie over de verschillende uitvoeringen vind je op de modelpagina of kom naar een van onze vestigingen.

Wat is het verschil tussen financial lease en operational zakelijke lease?

Kies je voor zakelijke lease op basis van full operational lease, dan betaal je een vast bedrag per maand om jouw INEOS Grenadier te gebruiken, zonder dat je eigenaar wordt van de auto. Bij financial lease koop je de Grenadier als het ware op afbetaling en is de auto aan het einde van de contractperiode van jou. De aankoopsom van de auto wordt gefinancierd, waardoor je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere investeringen.

Waar kan ik een proefrit maken in de Ineos Grenadier?

Dit kan in een van onze vestigingen. Een overzicht vind je hier.