Ineos Grenadier private lease

Zorgeloos genieten voor een all-in prijs.

Private lease een Ineos Grenadier bij Hedin Automotive

Als particulier kies je met private lease voor de meeste zekerheid. Je betaalt een vaste all-in prijs per maand voor jouw INEOS Grenadier, waarbij alle kosten zijn inbegrepen. Je hoeft alleen nog maar te tanken. 

Ontdek de voordelen van private lease en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wil je meer informatie over het private leasen van een INEOS Grenadier of wil je graag een proefrit maken? Kom dan langs in een van onze INEOS-vestigingen.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Wat is er inbegrepen bij het private leasen van een INEOS Grenadier?

Met private lease van Hedin Automotive kun je écht zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand. Bij het leasebedrag zitten standaard de kosten voor het gebruik van je INEOS Grenadier inbegrepen. Denk hierbij aan de volgende zaken:

Onderhoud en reparatie
Vervanging van banden bij normale slijtage
Allrisk verzekering
Ongevallen inzittendenverzekering
Verhaalsrechtsbijstand (verkeer)
24/7 pechhulp
Motorrijtuigenbelasting
Vervangend vervoer na 72 uur

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!