Private lease de DS 3 E-TENSE voor een vast bedrag per maand

De DS3 is compact maar zeer chic. De DS3 wordt gemaakt met een oog voor detail. Zo wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardig materiaal dat elegant en kwaliteit uitstraalt. Op een fraaie wijze worden de hightech voorzieningen geïntegreerd in het interieur. Hierdoor heeft de DS3 een rustig maar toch elegant karakter.

Kies hieronder jouw gewenste uitvoering en bereken meteen jouw vaste private leasetarief. Geïnteresseerd? Vraag dan meteen vrijblijvend een offerte aan! Liever direct wegrijden? Bekijk onze actuele voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de DS 3 E-Tense

DE DS 3 E-TENSE MET EEN OOG VOOR DESIGN

De DS3 E-TENSE heeft een riant vermogen van 156 pk en een actieradius van maar liefst 400 kilometer WLTP. Deze actieradius kan zelfs oplopen tot 575 kilometer binnen de stad. Opladen naar 80% is al binnen een half uur haalbaar door gebruik te maken van een snellader.

Private lease de DS 3 E-TENSE

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE DS 3 E-TENSE PRIVATE LEASEN

Wat is de actieradius van de DS3 E-TENSE?

De actieradius van de DS 3 E-TENSE is 402 km (gemengd WLTP) en 575 km (stadscyclus WLTP).

Is de DS3 E-TENSE 100% elektrisch?

Ja, de DS3 E-TENSE is 100% elektrisch. De reguliere DS3 is nog verkrijgbaar met brandstofmotor.