Hedin Automotive voor het vakkundig spuiten van voertuigen – en zelfs meubels

Onze spuitcabines zijn natuurlijk geschikt om voertuigen tot 3500kg te spuiten. Het is bij sommige vestigingen zelfs mogelijk om vrachtwagens, trailers, bussen en trucks te spuiten. Maar het is ook mogelijk om andere voertuigen, zoals landbouwvoertuigen, gemeentevoertuigen, losse motor- en scooteronderdelen bij ons te laten spuiten. Wij voorzien ze allemaal van een nieuwe laklaag. Voor het beste spuitwerk ben je bij Hedin Automotive Schadeherstel aan het juiste adres.   

Schade spuiten

Heb je schade aan je voertuig? Dat is voor ons geen probleem. Wij vervangen of repareren de beschadigde onderdelen. Als de laklaag is aangetast, spuiten wij dit opnieuw. Maak online een afspraak of neem contact op met een van onze vestigingen voor meer informatie of advies.

Vakkundig spuitwerk bij Hedin Automotive

Wil jij gebruik maken van de mogelijkheden die onze vakkundige autospuiters kunnen bieden? Bijvoorbeeld voor het spuiten van een auto, bus, vrachtwagen of losse motor/scooter onderdelen? Neem dan contact op met een vestiging en vraag naar de mogelijkheden, of kom gerust eens langs bij een van onze schadeherstelvestigingen.

Veelgestelde vragen over overig spuitwerk

Kan ik mijn voertuig laten spuiten bij Hedin Automotive?

Ja dat kan. Onze spuitcabines zijn geschikt voor auto’s, maar ook voor andere voertuigen. Denk aan scooters, busjes en bedrijfswagens. Vraag gemakkelijk online een prijsindicatie aan voor het spuitwerk van jouw voertuig.  

Waar kan ik mijn auto laten spuiten bij Hedin Automotive?

Een overzicht van onze Schadeherstel-vestigingen vind je hier.