Voor kleine en grote schades ga je naar Hedin Automotive

Een kleine deuk of kras is snel gemaakt en kan de beste bestuurder overkomen. Een te hoge stoeprand, takjes langs de weg en zelfs een zware hagelbui kunnen lelijke schade aan je auto veroorzaken. In de meeste gevallen is de schade slechts oppervlakkig maar toch is het vervelend. Dankzij onze handige experts en goed uitgeruste garages ben je bij Hedin Automotive met alle soorten schade aan je auto altijd aan het juiste adres. 

Deuken en krassen beoordelen

Voordat onze experts beginnen met schadeherstel zullen ze de schade altijd eerst beoordelen. Op basis van deze beoordeling zullen ze je adviseren over de volgende stappen. Het soort schade bepaalt namelijk welke service het meest geschikt is. Lees hieronder meer over onze verschillende schadeservices.

Of maak gemakkelijk online een afspraak voor het herstellen van schade aan je auto bij één van onze locaties bij jou in de buurt! 

Schadeservices

Veelgestelde vragen over deuken en krassen verwijderen

Moeten krassen altijd worden overgespoten?

Nee, krassen hoeven niet altijd te worden overgespoten. Als de krassen op je auto oppervlakkig zijn, kunnen ze vaak uit de bovenste laklaag worden gepolijst. Het maakt dan niet uit hoe lang de krassen zijn, wel hoe diep ze zijn. Kun je een nagel in de kras zetten? Dan is de kras te diep en moet deze worden overgespoten.

Kunnen kleine deuken in mijn auto worden hersteld?

Ja, kleine deuken in jouw auto kunnen worden hersteld. Onze experts kunnen deuken in de auto uitdeuken. Als de deuken kleiner zijn dan vier cm, kunnen ze vaak hersteld worden zonder spuitwerk. Als de deuken groter zijn moeten ze waarschijnlijk eerst worden uitgedeukt en vervolgens worden overgespoten.

Kan ik schade laten herstellen zonder kleurverschil?

Ja, je kan schade laten herstellen zonder kleurverschil. Onze experts kunnen met spotrepair of in onze geavanceerde spuitcabines altijd de schade herstellen zonder dat je kleurverschil ziet.