Openingstijden Lotus-dealer Hedin Automotive in Veghel

Dé Lotus-dealer van Veghel en omstreken

Aan de Mountbattenweg 6 vind je onze Lotus-dealer in Veghel. Hier kun je alle Lotus modellen bekijken en ervaren tijdens een proefrit. Ook voor onderhoud en reparatie van jouw Lotus ben je bij ons aan het juiste adres.

Kom langs of maak online een werkplaatsafspraak bij onze dealer in Veghel. 

 Bij onze vestiging in Veghel hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Lotus verkrijgbaar in Veghel

Onze collega's staan voor jou klaar in Veghel om jou te helpen en adviseren over Lotus. Daarnaast ben je in onze dealer in Veghel van harte welkom om jouw Lotus van onderhoud te laten voorzien. Bijvoorbeeld het uitvoeren van een APK-keuring, groot of klein onderhoud, reparaties of het laten wisselen van je banden. Een team van gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Veelgestelde vragen over Lotus-dealer Hedin Automotive Veghel

Waar is de Lotus vestiging in Veghel te vinden?

Wij zijn gevestigd op de Mountbattenweg 6 in Veghel.

Wat zijn de openingstijdens van de Lotus vestiging in Veghel?

Van maandag tot vrijdag is onze showroom geopend van 09:00 tot 18:00. Op zaterdag is onze showroom geopend van 09:00 tot 17:00. De werkplaats van Lotus in Veghel is geopend van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:30.