Onderhoud en reparatie voor Lotus

Heeft jouw Lotus onderhoud of reparatie nodig? Of heb je per ongeluk schade gereden? Onze merk-specialisten kennen jouw auto door en door en staan voor je klaar. Kom langs voor een onderhoudsbeurt, de APK, een bandenwissel en meer.

Maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak voor jouw Lotus of stel jouw vraag via het contactformulier

Lotus APK, bandenwissel, onderdelen en meer

Lotus APK

Het laten uitvoeren van een APK (Algemene Periodieke Keuring) is verplicht en zorgt ervoor jouw dat Lotus voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieunormen. Tijdens de APK wordt de technische staat van jouw Lotus gecontroleerd, inclusief remmen, verlichting, banden, en andere cruciale onderdelen. Zo zorgen wij ervoor dat je veilig de weg op gaat en de prestaties van jouw Lotus behouden blijven.

Lotus zomer- en winterbanden

Kies voor optimale prestaties én veiligheid en rijd op de juiste bandenset. Wij voorzien je graag van advies bij het aanschaffen van zomer-, winter of allseason banden en voeren graag een bandenwissel voor je uit. Maak online een werkplaatsafspraak of kom naar één van onze vestigingen voor advies.

Lotus onderdelen

Ben je op zoek naar een specifiek en origineel onderdeel voor jouw Lotus? Bij Hedin Automotive profiteer je van scherpe prijzen en een uitstekende service. Wij geven vrijblijvend advies en helpen je graag bij het plaatsen of vervangen van het onderdeel.

Jouw Lotus met zorg onderhouden

Hedin Automotive onderhoudt jouw Lotus met originele Lotus fabrieksonderdelen. Wij staan voor jouw klaar om te helpen bij een kleine of grote onderhoudsbeurt of bij een specialistisch vraagstuk. Onze gecertificeerde monteurs repareren of vervangen kapotte onderdelen en werken daarbij altijd met originele materialen. Maak snel en eenvoudig een online afspraak in onze werkplaatsplanner.

Veelgestelde vragen over Lotus service en onderhoud

Wat kost een onderhoudsbeurt voor mijn Lotus?

Voordat wij onderdelen aan jouw auto gaan vervangen, nemen wij altijd eerst contact met je op. De kosten van een onderhoudsbeurt hangen namelijk af van verschillende factoren. Zo sta je nooit voor onderwachte kosten.

Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud of reparatie aan mijn Lotus?

Een afspraak maken voor onderhoud of reparatie kan gemakkelijk en snel via onze online werkplaatsplanner. Hierin kun je aangeven welke werkzaamheden je wenst en kun je een datum en tijd naar keuze uitkiezen. Na het maken van deze online afspraak nemen wij contact op om de afspraak te bevestigen.

Waarom is het verstandig om voor een officiële Lotus partner zoals Hedin Automotive te kiezen?

Door onderhoud en reparaties te laten plegen door een erkende Lotus partner blijft je fabrieksgarantie behouden. Maar ook na het verlopen van deze garantie heeft het voordelen om naar een officiële Lotus-partner als Hedin Automotive te gaan. Zo werken er bij ons merkspecialisten en werken wij met originele (fabrieks)onderdelen. Hierdoor weet je zeker dat je veilig rijdt en dat de waarde van je Lotus zo goed mogelijk behouden blijft. En wist je dat je garantie krjigt op het werk dat wij verrichten?

Kan ik ook voor schadeherstel terecht bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan zeker. Wij repareren alle soorten schades en bij Hedin Automotive Schadeherstel ben je gegarandeerd van het gebruik van officiële merkonderdelen die door de autofabrikant zelf worden geleverd.