Lotus-dealer Hedin Automotive in Schiedam

Openingstijden Lotus-dealer Hedin Automotive in Schiedam

Dé Lotus-dealer van Schiedam en omstreken

De unieke modellen van Lotus in het echt bekijken of een proefrit maken? Bezoek onze Lotus-dealer in Schiedam en laat je verrassen. Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw ultieme auto en geven vrijblijvend advies over het kopen, leasen of financieren hiervan.

Daarnaast kun je bij ons als officieel Lotus-dealer terecht voor vakkundig onderhoud met originele Lotus onderdelen. Maak online een werkplaatsafspraak voor een onderhoudsbeurt, reparatie, de APK, een bandenwissel en meer.

Bij onze Lotus-dealer in Schiedam hebben we grofweg de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Onze Lotus-dealer in Schiedam

Aan de Jan Evertsenweg 6 in Schiedam kun je terecht voor alles van Lotus. Het kopen, leasen, financieren van een nieuwe Lotus of  het laten onderhouden ervan. Daarnaast vind je ook de merken Ford en Hongqi en hebben wij een groot aantal occasions klaarstaan bij onze dealer in Schiedam. We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen. 

Kom werken bij Hedin Automotive Lotus in Schiemand

Hedin Automotive vertegenwoordigt nagenoeg alle automerken en heeft met vestigingen door het hele land doorlopend mooie vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat onze medewerkers verbindt is dat ze een hart voor auto’s hebben of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek alle vacatures online en vind direct de baan die bij je past bij Hedin Automotive in Schiedam of een van onze andere vestigingen!

Veelgestelde vragen over Lotus-dealer Hedin Automotive in Schiedam

Wat is het adres van de Lotus-dealer in Schiedam?

Onze Lotus-dealer in Schiedam vind je aan de Jan Evertsenweg 6. Hier kun je terecht voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Lotus of voor onderhoud of reparatie aan jouw auto.

Wat zijn de openingstijden van Lotus-dealer Schiedam?

Van maandag tot vrijdag is onze showroom geopend van 09:00 tot 18:00. Op zaterdag is onze showroom geopend van 09:00 tot 17:00. De werkplaats van onze Lotus-dealer in Schiedam is geopend van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00.

Verkoopt Lotus-dealer Schiedam ook occasions?

Ja, bij onze Lotus-dealer kun je ook een occasion kopen. Wij hebben modellen van verschillende merken in ons aanbod.