Lotus occasions

Bij aankoop van een Lotus occasion bij Hedin Automotive kun je rekenen op meerdere zekerheden: een vaste, scherpe prijs, 30 dagen omruilgarantie en je leven lang gratis APK. Bovendien kun je kiezen uit drie aantrekkelijke servicepakketten. Lees er alles over op onze occasion informatiepagina. Hulp nodig bij het vinden van de perfecte Lotus? Neem dan contact op of kom langs bij één van onze vestigingen.

Lotus occasions bij Hedin Automotive: een uniek aanbod

Ben je op zoek naar een mooie Lotus occasion? Dan ben je bij Lotus-dealer Hedin Automotive aan het juiste adres. In onze voorraad vind je meerdere modellen in verschillende uitvoeringen. Onze Lotus occasions op vooraad voldoen aan de eisen van zowel Lotus als Hedin Automotive. Zo weet je zeker dat je een betrouwbare Lotus occasion aanschaft en niet voor verrassingen komt te staan. Gebruik de verschillende filteropties en vind de Lotus occasion van je dromen.

Proefrit maken in een Lotus occasion

Heb je een mooie Lotus occasion in onze voorraad gevonden? Maak een afspraak voor een proefrit en kom er achter of de occasion past bij jouw rijstijl en aan al je verwachtingen voldoet. Je vraagt een proefrit aan via de button op de pagina van die desbetreffende occasion. Je kunt er ook voor kiezen om telefonisch contact op te nemen met de Lotus-dealer waar de auto staat. Ook die gegevens kun je terugvinden op de verschillende pagina's van onze Lotus occasions.

Waar zijn de Lotus occasion-dealers van Hedin Automotive te vinden?

Lotus-dealer Hedin Automotive heeft meerdere vestigingen waar je terechtkunt voor al jouw vragen over Lotus en het uitzoeken van een nieuwe of tweedehands Lotus. We helpen je graag bij het vinden van jouw perfecte Lotus occasion en bent welkom in onze vestigingen in Amstelveen, Schiedam en Veghel.

Een Lotus occasion kopen, leasen of financieren

Het kopen van een nieuwe Lotus of occasion vergt een grote investering. Daarom kun je er bij ons voor kiezen om jouw Lotus occasion te kopen, leasen of financieren. De mogelijkheden verschillen per tweedehands auto en dit kun je terugvinden op de pagina van een specifieke Lotus occasion. Heb je vragen of wil je je laten adviseren over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs bij een vestiging bij jou in de buurt.

 Showroommodellen en demo's van Lotus

In onze voorraad nieuwe Lotus's tref je ook Lotus showroommodellen en demonstratie auto's. Dit zijn rijk uitgeruste auto's die ingezet worden voor proefritten. Deze showroommodellen hebben een lage kilometerstand en zijn aantrekkelijk geprijsd. In onze voorraad occasions kun je niet filteren op showroommodel of demo, maar mocht je hier specifiek interesse in hebt kun je altijd een bezoek brengen aan één van onze vestigingen.