Openingstijden Lotus-dealer Hedin Automotive in Amstelveen

Dé Lotus-dealer van Amstelveen en omstreken

Een Lotus kopen of leasen? Of heeft jouw Lotus onderhoud of reparatie nodig? Bezoek onze Lotus-dealer aan de Spinnerij 9 in Amstelveen. We helpen je graag bij het samenstellen of vinden van jouw ideale Lotus en onderhouden jouw auto met originele onderdelen. 

Kom langs of maak online een werkplaatsafspraak bij ons in Amstelveen. 

 Bij onze Lotus-dealer in Amstelveen hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Lotus verkrijgbaar in Amstelveen

Onze collega's staan voor jou klaar in Amstelveen om jou te helpen en adviseren over Lotus. Daarnaast ben je in onze dealer in Amstelveen van harte welkom om jouw Lotus van onderhoud te laten voorzien. Bijvoorbeeld het uitvoeren van een APK-keuring, groot of klein onderheid, reparaties of het laten wisselen van je banden. Een team van gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat jouw auto in topconditie blijft.

Kom werken bij Hedin Automotive Lotus in Amstelveen

Met nagenoeg alle automerken in het portfolio en vestigingen in heel Nederland heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures bij Hedin Automotive in Amstelveen of een van onze andere vestigingen en vind direct jouw volgende stap!

Veelgestelde vragen over Lotus-dealer Hedin Automotive Amstelveen

Waar is de Lotus-dealer in Amstelveen te vinden?

Wij zijn gevestigd op de Spinnerij 11 in Amstelveen.

Wat zijn de openingstijdens van de Lotus-dealer in Amstelveen?

Van maandag tot vrijdag is onze showroom geopend van 09:00 tot 18:00. Op zaterdag is onze showroom geopend van 09:00 tot 17:00. De werkplaats van Lotus in Amstelveen is geopend van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 17:00.