Lotus Evija

100% elektrisch en krachtiger dan ooit.

De volgende stap met de Lotus Evija

De Lotus Evija is zonder enige twijfel dé volgende stap op het gebied van elektrische autoprestaties. De Evija is op dit moment de krachtigste auto die ooit in serieproductie is gegaan en is op dynamisch gebied geperfectioneerd door jaren van baanbrekende ervaring. De Lotus Evija is gemaakt om grenzen te verleggen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

De Lotus Evija is een échte hypercar

De Lotus Evija is een echte hypercar en is niet te vergelijken. Met 2000 pk en 1704 Nm koppelvermogen ga jij al jouw dromen voorbij. De Evija heeft een actieradius van 347 kilometer (WLTP) en heeft een laadvermogen tot 1500 kW, geleverd door vier onafhankelijk geregelde motoren. Het design van de Evija is zo ongeëvenaard, dat de auto naast het circuit, ook welkom is op de openbare weg. Deze auto moet iedereen een keertje zien.

Blijf op de hoogte van de Evija

De Lotus Evija staat nog niet in één van onze showrooms. Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen over de Lotus Evija.

Houd mij op de hoogte van de Lotus Evija

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Lotus of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de Lotus Evija

Wat kost de Lotus Evija?

De prijs van de Lotus Evija is nog niet bekend. Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen over de Lotus Evija.

Kan ik de Lotus Evija bij Hedin Automotive aanschaffen?

Ja, zodra de Lotus Evija besteld kan worden kun je bij Hedin Automotive terecht. Onze verkoop advisieurs helpen jou graag verder.

Waar kan ik de Lotus Evija bekijken?

-        De Lotus Evija staat nog niet in onze showrooms in Amstelveen of Veghel. Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.