Kopen vanaf

€ 127.030

Bijtellingspercentage

22%

Lotus Emira: ontworpen voor puur rijplezier

Volgens de managing director van Lotus Cars is de Lotus Emira de meest complete Lotus die ooit is gemaakt. Dit is te danken aan de geoptimaliseerde aerodynamica en engineering, een dynamisch design, geavanceerde technologieën én ongeëvenaarde prestaties met een V6 Supercharged óf een I4 Turbocharged motor tot wel 400 pk. Laat je verbazen door dit nieuwe icoon van Lotus. 

De Lotus Emira staat nog niet bij ons in de showroom, maar schrijf je in in om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Uitvoeringen van de Lotus Emira

Lotus Emira - page image

Lotus Emira

I4 Turbocharged First Edition

Kopen vanaf

€ 127.030


  • 4 – voudig elektrische verstelbare stoelen
  • Zwart lederen technische bekleding
  • 20-inch met zilverkleur afgewerkte 10-spaaks gegoten lichtmetalen velgen
  • 128 W audiosysteem met 7 luidsprekers

De Lotus Emira is gemaakt om te presteren

De Lotus Emira is gemaakt om te presteren. Bij het ontwerp van dit model zijn er slimme en geavanceerde technologieën in acht genomen welke zorgen voor meer stabiliteit, een uitzonderlijke wegligging en een onderscheidend laag zwaartepunt. Ook is de Emira ontworpen volgens de ‘Carved- by Air’-filosofie. Hierdoor genereert de auto meer neerwaartse kracht dan welke andere auto in zijn klasse. Hierdoor behoudt de Lotus Emira zijn wendbaarheid en grip, ook op uitdagende wegen. Dit is in het design van de auto terug te zien aan de speciaal gevormde sectiedeuren en de ventilatieopeningen in de motorkap.

Emira First Edition

Naast de standaard Emira, is er in beperkte voorraad ook een speciale First Edition beschikbaar. De First Edition biedt een extra luxe interieurafwerking met Nappaleder of Alcantara bekleding en zwart Alcantara hemelbekleding. Ook is de First Edition voorzien van een premium audiosysteem en is er keuze in zes exclusieve exterieur lakkleuren. Naast deze luxe opties, kan er ook gekozen worden tussen verschillende rijpakketten: Lotus Drivers pakket, Gemak pakket en het Lotus Design pakket. Meer weten over de Lotus Emira First Edition? Kom dan langs in één van onze Lotus showrooms.

Volledige controle in de Lotus Emira

Het interieur van de Lotus Emira is geheel ingericht om de bestuurder voldoende controle te geven. De concentratie behoort op de weg, dus alle interieur wijzigingen zijn gemakkelijk door te voeren door de nauwkeurige plaatsing van knoppen en instrumenten. De Emira biedt voldoende opbergruimte met twee bekerhouders, een telefoon vak, diepe deurvakken en een ruim dashboardkastje. Grotere voorwerpen kunnen achter de stoelen of in de bagageruimte achter de motor worden geplaatst.

Houd mij op de hoogte van de Lotus Emira

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Lotus of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Lotus Emira

Is de Lotus Emira al te bestellen?

De Lotus Emira is nog niet in één van onze showrooms, maar kan online en bij onze verkoopadviseurs wel al worden gereserveerd. Hiermee reserveer je jouw plek in de volgende productieronde.

Wat kost de Lotus Emira?

De prijs van de Lotus Emira is nog niet bekend. Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

Waar kan ik de Lotus Emira bekijken?

De Lotus Emira staat nog niet in onze showrooms in Amstelveen of Veghel. Schrijf je hier in om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.