Bijtellingspercentage

16%

Ontdek de Lotus Emeya

Het nieuwste model van Lotus - de Lotus Emeya - trekt direct de aandacht. De eerste Hyper-GT van Lotus is zeer verfijnd, maar heeft het DNA van een echte sportwagen. Met 905 pk bereikt de Emeya een topsnelheid van 256 kilometer per uur. Hiermee schiet de Emeya van 0 naar 100 in slechts 2,78 seconden en is daardoor de snelste in zijn klasse.

De Lotus Emeya staat nog niet bij ons in de showrooms, maar kan wel alvast gereserveerd worden. Meer weten over de Lotus Emeya? Onze verkoopadviseurs staan voor jou klaar.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Snel onderweg met de Lotus Emeya

De Lotus Emeya kenmerkt zich niet alleen door zijn indrukwekkende vermogen en uniek laag zwaartepunt, maar door het gebruik van een 800V-acutechnologie met Advanced Lotus Hyper Charging. Dit houdt in dat de Lotus Emeya in slecht 18 minuten van 0% tot 80% laadt. Door het gebruik van deze technologie ben je nóg minder tijd kwijt door te laten en is er meer tijd over om te rijden.

Emeya: beestachtig van buiten, ultieme luxe van binnen

Het interieur van de Lotus Emeya mag absoluut niet vergeten worden. De bekleding van de stoelen is zeer luxe en duurzaam tegelijk, doordat er gebruik is gemaakt van luxe geupcyclede stoffen van restanten uit de mode-industrie. Ook is er uitgebreid gebruik gemaakt van koolstofvezel in het interieur wat een luxe sfeer creëert en tegelijkertijd het gewicht van de auto laag houdt, waardoor de prestaties van de Emeya optimaal blijven.

Ook de geavanceerde connectiviteit van de Lotus Emeya onderscheidt dit model van de concurrentie. Door het gebruik van 5G kan er zonder problemen worden gestreamd en genavigeerd. Daarnaast is de Emeya voorzien van het veelgeprezen geluidsysteem, welke is ontwikkeld in samenwerking met KEF.

De Emeya is Lotus op zijn best

De Lotus Emeya is op vele vlakken ontworpen op basis van zijn voorgangers: de Emira, de Evija en de Eletre. Zo heeft de Emeya zijn rijcomfort en rijgedrag te danken aan de Lotus Emira, de nieuwste sportwagen van Lotus. De revolutionaire aerodynamische prestaties van de Emeya zijn gebaseerd op die van de eerste Lotus hypercar, de Evija. Als laatste heeft de Emeya zijn luxe uitstraling en interieur te danken aan de Lotus Eletre. Door al deze ontwerpen samen te voegen, is de Lotus Emeya een echte Lotus – op zijn best.

Interesse in de Lotus Emeya? Neem contact met ons op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Lotus Emeya

Wat is de oplaadtijd van de Emeya

De Emeya laadt van 10% naar 80% op in slechts 18 minuten.

Wat is de actieradius van de Lotus Emeya?

Dat is informatie die we de komende maanden bekend zullen maken, maar de actieradius van de Lotus Emeya zal naar verwachting in grote lijnen vergelijkbaar zijn met die van de Eletre.  

Kan ik de Emeya al bestellen?

Je kunt de Lotus Emeya alvast reserveren bij Hedin Automotive.