De Grenadier is de no-nonsense 4x4 terreinwagen

De Ineos Grenadier is de ultieme terreinwagen, omdat hij is ontworpen om ervoor te zorgen dat geen avontuur te gek is. Hij is leverbaar in verschillende uitvoeringen en biedt plaats aan twee of vijf personen, afhankelijk van jouw wensen. De Grenadier is gemaakt van topmaterialen, verschillende onderdelen van gerenommeerde auto-experts en is uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat hij ten allen tijden blijft presteren. 

Durf jij het avontuur met de Ineos Grenadier aan? Laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer de Grenadier bij ons in de showroom staat.

De Grenadier is built to last

De Grenadier combineert top-notch motoren van BMW, waardoor je optimaal momentum kunt creëren en te alle tijden grip kunt houden zonder de motor te overbelasten. Hij beschikt over speciale assen en veren, waardoor de as 9 graden speling heeft aan de voorkant en 12 graden aan de achterzijde. Zo creëert de Grenadier optimale bodemvrijheid en flexibiliteit op oneffen terreinen.

Hij is ontworpen met een speciaal duurzaam ladder frame voor optimale veiligheid. Dit is beschermd tegen corrosie dankzij een E-coat beschermlaag met speciale wax aan de binnenkant van de constructie en een poederlaag aan de buitenkant. Daarnaast krijg je maar liefst 12 jaar garantie op het ontstaan van gaten in het frame. 

Benieuwd naar alle bijzondere specificaties, mogelijkheden en opties waardoor de Grenadier tot de absolute top behoort? Laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte wanneer de Grenadier richting onze showroom komt.

Kies de uitvoering van de Grenadier die bij je past

Begeef jij je op de zwaarste off-road paden en verlang jij het uiterste van de Grenadier? Kies dan voor de Grenadier Trialmaster Edition. Ga jij op ontdekkingstocht en leg je lange afstanden af? Dan is de Grenadier Fieldmaster Edition de ideale compagnon voor een uitdagende én comfortabele rit. Tot slot is daar de Grenadier Utility Wagon: een tweezitter waar je een Euro Pallet in kunt vervoeren en/of de ultieme balans tussen passagiers en lading weet te verkrijgen.

Meer weten over de verschillende uitvoeringen en waar zij in uitblinken? Laat je gegevens achter en we laten het je weten zodra de Ineos Grenadier in onze showroom staat. 

Houd mij op de hoogte van de Ineos Grenadier

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe Grenadier of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?