Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Hongqi-dealer Hedin Automotive Hilversum

Wij zijn verhuisd!

Per 22 januari zal onze Hongqi-vestiging in Hilversum verhuisd zijn naar een nieuwe locatie in Amstelveen. We zijn verheugd om je te verwelkomen op ons nieuwe adres en kijken ernaar uit om je dezelfde hoogwaardige service te bieden die je van ons gewend bent.

Nieuw adres: Spinnerij 9, 1185 ZN Amstelveen

Dé Hongqi-dealer van Noord-Holland en omstreken

Aan de Zeverijnstraat 16 vind je onze Hongqi-vestiging in Hilversum. Hier laten we je graag kennismaken met de wondere wereld van Hongqi en de luxe E-HS9 in onze showroom en tijdens een proefrit.
We helpen je graag bij het samenstellen van jouw nieuwe auto en beantwoorden met plezier eventuele vragen over het kopen, leasen of financieren van een Hongqi. Daarnaast ben je hier aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud en reparatie.

Bij onze vestiging in Hilversum hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Hongqi op voorraad in Hilversum

Ben je op zoek naar een nieuwe Hongqi? Of een occasion? Als Hongqi-dealer in Hilversum hebben wij nieuwe én tweedehands modellen. Bekijk online ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit. Wij staan voor je klaar voor meer informatie of vrijblijvend advies over het kopen, leasen of financieren van een Hongqi. 

Hongqi onderhoud en service

Is je Hongqi toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Kom naar onze Hongqi-vestiging in Hilversum. Onze gecertificeerde monteurs staan voor je klaar.