Goede bereikbaarheid
Verse bonenkoffie
Moderne werkplaats

Openingstijden Hongqi-dealer Hedin Automotive Groningen

In Groningen vind je dé Hongqi-dealer van het noorden

Aan de Koldingweg 29 vind je onze Hongqi-dealer in Groningen. Hier ben je aan het juiste adres voor alles wat te maken heeft met het mooie luxemerk Hongqi. Hier vertellen we je graag alles over het merk, over het kopen, leasen of financieren van een Hongqi en ben je welkom voor het maken van een proefrit.
Daarnaast kun je bij onze dealer in Groningen terecht voor onderhoud en/of reparatie aan jouw Hongqi.

 Bij onze vestiging in Groningen hebben we de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Hongqi op voorraad in Groningen

Bekijk online ons actuele aanbod bij onze Hongqi-dealer in Groningen en maak een afspraak voor een proefrit. Wij staan voor je klaar voor meer informatie of vrijblijvend advies over het kopen, leasen of financieren van een Hongqi. 

Hongqi onderhoud en service in Groningen

Is je Hongqi toe aan onderhoud, reparatie of een nieuwe APK? Wij hebben de juiste kennis en onderdelen beschikbaar. Maak online een werkplaatsafspraak en bezoek onze Hongqi-vestiging in Groningen.