LEASE DE NIEUWE DS 9 E-TENSE NU VOORDELIG EN ZONDER ZORGEN MET STERN PRIVATE LEASE

De nieuwe DS 9 E-TENSE is met zijn technologische perfectie, fenomenaal comfort en onovertroffen raffinement het toonbeeld van Frans vakmanschap. Wil jij in deze spectaculaire elektrische DS 9 E-TENSE rijden zonder zorgen? Private lease hem bij Hedin Automotive voor een vast bedrag per maand.

Om het voor jou nog voordeliger te maken kun je bij Hedin Automotive jouw huidige auto inruilen tegen een voordelig tarief. Vul snel onze online taxatietool in en krijg binnen 1 minuut een indicatieve waarde toegestuurd. Kom voor een definitieve inruilwaarde naar de showroom.

Kies hieronder jouw gewenste uitvoering en bereken meteen jouw vaste private leasetarief. Geïnteresseerd? Vraag dan meteen vrijblijvend een offerte aan! Liever direct wegrijden? Bekijk onze actuele voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de DS 9

DE DS 9 E-TENSE LOUNGE

De DS 9 E-TENSE bevat een nieuw concept voor akoestisch comfort. Door deels gelaste, deels gelijmde carrosserieonderdelen en gelaagde ruiten met geluiddempende folie zorgen voor een ultra stil interieur. Daardoor komen de 14 speakers van het geluidssysteem optimaal tot zijn recht.

Naast een bijzondere geluidservaring biedt de DS 9 E-TENSE een interieur dat haute couture waardig is. Tal van bijzondere materialen, afwerkingen, sierstiksels en technologie maken het interieur een ware lounge. Iets dat je persoonlijk zou moeten ervaren tijdens een proefrit, dus we nodigen je graag van harte uit.

Private lease de DS 9

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE DS 9 E-TENSE PRIVATE LEASEN

Kan ik een DS 9 E-TENSE uit de voorraad leasen?

Ja, dat kan. Hedin Automotive heeft zowel nieuwe als tweedehands DS 9 E-TENSE modellen op voorraad die je direct kunt private leasen.

Waar vind ik meer informatie over de DS 9 E-TENSE?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de DS 9 E-TENSE. Hier vind je onder andere de brochure, prijslijst, kenmerken en foto's van de DS 9 E-TENSE. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen of kom langs in een van onze vestigingen voor een proefrit.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease van Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze DS-vestigingen.

Wat is inbegrepen bij het private leasetarief van de DS 9 E-TENSE?

Bij het leasetarief van de DS 9 E-TENSE zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!