DS 4 private lease

ZORGELOOS RIJDEN IN DE DS 4 EN DE DS 4 E-TENSE MET PRIVATE LEASE

De DS 4 heeft een charismatische uitstraling en een krachtig voorkomen. Met Hedin Automotive private lease kun je tegen een vast, laag maandtarief zorgeloos rondrijden in een gloednieuwe DS 4.

Afhankelijk van de uitvoering kunt u voor uw DS 4 kiezen voor een PureTech-benzinemotor of de plug-in hybride-aandrijflijn E-TENSE. Voor een maximaal comfort is elke DS 4, ongeacht de gekozen motoruitvoering, voorzien van een 8-traps automatische transmissie.

Daarnaast kun je voor extra gemak je huidige auto voordelig bij ons inruilen. Ben je benieuwd hoeveel jouw auto ongeveer waard is? Gebruik dan onze online taxatietool en krijg binnen 1 minuut een indicatieve waarde toegestuurd.

Kies hieronder jouw gewenste uitvoering en bereken meteen jouw vaste private leasetarief. Geïnteresseerd? Vraag dan meteen vrijblijvend een offerte aan! Liever direct wegrijden? Bekijk onze actuele voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de DS 4

INTERIEURDESIGN VAN HET HOOGSTE NIVEAU IN DE DS 4

Het interieur van de DS 4 heeft een hele pure en haast minimalistische uitstraling. Zo zijn de schermen volledig geïntegreerd en bevat het dashboard het onzichtbare DS Air-ventilatierooster. Dit is een uniek ventilatiesysteem dat onopvallend is maar uitmuntend werkt. Om het interieur nog verder te verfraaien hebben onze ontwerpers gekozen voor unieke materialen zoals gesmeed koolstofvezel, bruin essenhout en natuurlijk nerfleder of nappaleder. 

Private lease de DS 4

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de DS 4 private leasen

Kan ik een DS 4 uit de voorraad leasen?

Ja, dat kan. Hedin Automotive heeft zowel nieuwe als tweedehands DS 4 modellen op voorraad die je direct kunt private leasen.

Waar vind ik meer informatie over de DS 4?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de DS 4. Hier vind je onder andere de brochure, prijslijst, kenmerken en foto's van de DS 4. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen of kom langs in een van onze vestigingen voor een proefrit.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease van Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze DS-vestigingen.

Wat is inbegrepen bij het private leasetarief van de DS 4?

Bij het leasetarief van de DS 4 zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!