ZONDER ZORGEN RIJDEN IN DE DS 3 CROSSBACK

De DS 3 Crossback is een toonbeeld van stijl, comfort en technologie. Wil je zorgeloos rijden in een gloednieuwe DS 3 Crossback? Dat kan met Hedin Automotive private lease tegen een vast, laag tarief per maand!

Daarnaast kun je voor extra gemak je huidige auto voordelig bij ons inruilen. Ben je benieuwd hoeveel jouw auto ongeveer waard is? Gebruik dan onze online taxatietool en krijg binnen 1 minuut een indicatieve waarde toegestuurd.

Kies hieronder jouw gewenste uitvoering en bereken meteen jouw vaste private leasetarief. Geïnteresseerd? Vraag dan meteen vrijblijvend een offerte aan! Liever direct wegrijden? Bekijk onze actuele voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de DS 3 Crossback

DE DS 3 CROSSBACK ZIT BOORDEVOL TECHNOLOGIE

Onder het 10,3 inch touchscreen springt het spectaculaire design van de middenconsole direct in het oog. Geheel in de herkenbare stijl van het merk zijn de aanraaktoetsen en de twee centrale ventilatieroosters uitgevoerd in de vorm van diamanten. Naast een futuristisch vormgegeven middenconsole is de DS 3 Crossback uitgerust met vele technologieën om het rijden comfortabeler en veiliger te maken. Denk hierbij aan Matrix LED-koplampen, verkeersbordherkenning, Drive Assist met een automatisch noodremsysteem en een head-up display.

Private lease de DS 3 Crossback

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de DS 3 Crossback

Kan ik een DS 3 Crossback uit de voorraad leasen?

Ja, dat kan. Hedin Automotive heeft zowel nieuwe als tweedehands DS 3 Crossback modellen op voorraad die je direct kunt private leasen.

Waar vind ik meer informatie over de DS 3 Crossback?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de DS 3 Crossback. Hier vind je onder andere de brochure, prijslijst, kenmerken en foto's van de DS 3 Crossback. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen of kom langs in een van onze vestigingen voor een proefrit.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease van Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze DS-vestigingen.

Wat is inbegrepen bij het private leasetarief van de DS 3 Crossback?

Bij het leasetarief van de DS 3 Crossback zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!