De toekomst van elektrisch Land Rover

De elektrificatie van de automotive sector zit in een stroomversnelling en Land Rover kan hierin niet achterblijven. Land Rover is volop bezig met de elektrificatie van alle modellen en ze zijn al goed op weg. Het overgrote deel van alle modellen is al verkrijgbaar als Plug-in Hybrid. Deze modellen bieden tot wel 113 km volledig elektrisch rijbereik, meer dan genoeg voor het dagelijks woon-werkverkeer. Het is nu mogelijk om zuinig te rijden in alle luxe en comfort van Land Rover.

Ben jij klaar voor de overstap naar een Plug-in Hybride Land Rover en wil je meer weten? We staan graag voor je klaar in een van onze vestigingen. Vind het model dat bij je past en vraag een offerte aan of vind jouw nieuwe Land Rover in onze voorraad.

De elektrische aandrijflijnen van Land Rover

Land Rover - elektrisch - page image - 5

Plug-in Hybrid

PHEV


Een combinatie van een benzine- en elektromotor. De elektromotor is perfect ontworpen voor je dagelijkse woon-werkverkeer. Heb je een langere rit? Schakel dan makkelijk naar de benzinemotor en geniet van uitzonderlijke prestaties. 

Land Rover - elektrisch - page image - 6

Mild Hybrid

mHEV


Zuinig rijden zonder je auto op te hoeven laden? Dat kan met een Mild Hybrid-aandrijving. De mHEV-modellen van Land Rover zijn uitgerust met een kleine elektromotor die zorgt voor de optimale efficiëntie tussen de benzine- en elektromotor en levert een extra soepele acceleratie. De energie wordt teruggewonnen tijdens het uitrollen en het regeneratief remmen. 

De nieuwe Plug-in Hybride Range Rover

De nieuwe Range Rover is verkrijgbaar met een Plug-in Hybrid motor. Dit is een 3.0 liter zescilinder Ingenium benzinemotor met elektromotor van 105 kW en is verkrijgbaar als P440e- of P510e-variant. Deze motor zorgt ervoor dat je tot wel 113 km volledig elektrisch kan rijden. Met de Range Rover kies je voor verantwoord rijden met alle luxe en comfort die je van een Range Rover verwacht. 

Meer weten over de Range Rover Plug-in Hybrid? Bekijk de modelpagina voor meer informatie.

De Plug-in Hybride Evoque

De Range Rover Evoque Plug-in Hybrid combineert een 1.5 liter, driecilinder benzinemotor met een elektromotor. Die combinatie is goed voor een vermogen van 227 kW/309 pk. Deze aandrijflijn biedt de mogelijkheid om tot 62 km volledig elektrisch te rijden, perfect voor woon-werkverkeer. Daarbovenop heeft de Range Rover Evoque tot 1.383 liter bagageruimte. Rijd nu zuinig en comfortabel in de Range Rover Evoque.

Bezoek de modelpagina en kom alles te weten over deze SUV.

Zorgeloos elektrisch laden?

Onze partner Eneco eMobility helpt je op weg

Je hebt de elektrische of Plug-in Hybride auto van je dromen gevonden. Nu nog een laadpunt. We vinden het belangrijk dat je goed wordt geholpen bij het vinden van een passende laadoplossing. Onze partner Eneco eMobility kan je hierbij helpen. Koop je een elektrische of Plug-in Hybride auto bij Hedin Automotive dan brengen wij je graag met hen in contact voor een vrijblijvend advies.

De elektrische doelen van Land Rover 

Land Rover streeft ernaar om vanaf 2024 zes volledig elektrische modellen op de markt te hebben. Dit is een belangrijke stap in hun visie om vervuiling drastisch terug te dringen en een duurzame toekomst te realiseren. Je kunt dus verwachten dat je vanaf 2024 een ruime keuze hebt tussen verschillende volledig elektrische Land Rover modellen. 

Maak je dus klaar voor emissieloos rijden in alle luxe en comfort die je van Land Rover gewend bent.

Veelgestelde vragen over Land Rover elekrisch

Kost een elektrische aandrijflijn meer geld dan een benzine- of dieselmotor?

Een benzine- of diesel-aangedreven Land Rover kost minder geld dan een Plug-in Hybrid, alleen de gebruikerskosten zijn lager bij een Plug-in Hybrid versie.

Wat zijn de doelen van Land Rover?

Land Rover wil vanaf 2024 zes 100% elektrische modellen op de markt hebben.