EEN LAND ROVER DEFENDER UIT VOORRAAD KOPEN?

Direct rijden in een gloednieuwe Land Rover Defender uit voorraad? Dat kan bij Hedin Automotive. Wij kunnen verschillende Land Rover Defender modellen uit voorraad leveren en dat is uniek in Nederland. In onze voorraad vind je Defenders met verschillende uitvoeringen, kleuren en tref je modellen met een benzinemotor of als zuinige Plug-in Hybride.

Bekijk hieronder onze voorraad van de Land Rover Defender en vraag vrijblijvend een proefrit aan. Staat jouw ideale Defender er niet tussen? We helpen je in Alkmaar graag bij het samenstellen van jouw droomauto. 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

LAND ROVER DEFENDER HEDIN-EDITION

De Land Rover Defender X P400E is de meest complete uitvoering. Hij bezit elke optie en is te herkennen aan zijn stoere oranje remklauwen en witte achterlichten. Maar dat is nog niet alles, want wij hebben één exemplaar omgetoverd tot iets héél speciaals. De Defender Hedin-Edition is voorzien van een speciale donkergroene zelfherstellende folie die het tot een unieke uitvoering maakt en hem laat schitteren in het zonlicht. Deze British Racing Green folie is leverbaar op alle zwarte Land Rover modellen. 

Ontdek de Land Rover Defender Hedin-Edition nu in onze voorraad en kom langs. 

Land Rover Defender voorraad

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over deze actie? Of wil je een proefrit maken? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen

Is de Land Rover Defender verkrijgbaar als Plug-in Hybrid?

Ja, naast een diesel- of benzinemotor is de Land Rover Defender ook verkrijgbaar als Plug-in Hybrid. Dit maakt het model een perfecte combinatie tussen woon-werk en off-road maakt. 

 

Wat voor accessoire pakketten zijn er beschikbaar voor de Land Rover Defender?

Je kunt de Land Rover Defender personaliseren met de vier verschillende accessoire pakketten: Explorer Pack, Adventure Pack, Country Pack en Urban Pack. Welke past het beste bij jou? We vertellen je er graag meer over in onze vestiging.

Wat is de volledig elektrische actieradius van de Land Rover Defender PHEV?

De Land Rover Defender PHEV biedt een volledig elektrische actieradius tot 51 km.

 

Is De Land Rover Defender ook verkrijgbaar met een V8?

Ja, Land Rover is bezig met de elektrificatie van alle modellen maar naast Plug-in Hybrid is de Land Rover Defender ook nog beschikbaar met een vertrouwde V8.