Private lease voordelig een Hyundai voor een vast bedrag per maand

Met private lease van Hedin Automotive geniet je voor een vast maandbedrag van een gloednieuwe Hyundai. Je bepaalt zelf de looptijd van het contract en de kilometrage en alle kosten zoals verzekering, belasting en onderhoud zijn inbegrepen, waardoor je grip hebt op je maandelijkse kosten en zorgeloos kunt genieten.

Bij ons profiteer je van een scherp private leasetarief en ruil je tegelijkertijd huidige auto voordelig in. Benieuwd wat je auto waard is? Vraag eenvoudig een indicatieve waarde op met van onze online taxatietool.

Bekijk hieronder onze Hyundai private lease modellen of vind direct jouw leaseauto in onze voorraad. Gevonden wat je zocht? Vraag direct vrijblijvend een proefrit of offerte aan!

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Welke Hyundai modellen kan ik private leasen?

Private lease een nieuwe of tweedehands Hyundai uit voorraad

Wil je direct kunnen rijden? Kies dan voor een nieuwe of tweedehands Hyundai leaseauto uit onze voorraad en omzeil lange levertijden. Wij hebben een ruime voorraad met Hyundai modellen, zoals de Hyundai i20, Ioniq 5, Kona of Tucson voor je klaarstaan en deze zijn vaak extra rijk uitgerust. Bekijk de onze voorraad online en vraag gemakkelijk een proefrit of een leaseofferte aan.

Voordelen van private lease

 • Onbezorgd rijden tegen een scherpe maandprijs
 • Jij zorgt voor de brandstof, wij zorgen voor de rest
 • Inkoopvoordeel en de uitstekende service van Hedin Automotive
 • Je investeert niet zelf in een nieuwe auto
 • Geen onverwachte onderhoudskosten
 • Geen restwaarde risico

Bovendien ontvang je bij het afsluiten van een private leasecontract contant geld bij het inruilen van jouw huidige auto!

Wat is er inbegrepen bij private lease?

Bij het leasebedrag zitten standaard de kosten voor het gebruik van je auto inbegrepen. Denk hierbij aan:  

Motorrijtuigenbelasting
Onderhoud en reparatie
Vervanging van banden en reparatie
Allrisk-verzekering
Ongevallen inzittendenverzekering
Verhaalsrechtsbijstand (verkeer)
Vervangend vervoer na 72 uur
24/7 pechhulp

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Hyundai private lease bij Hedin Automotive

Heb je interesse in private lease? We helpen je graag bij het vinden van de ideale Hyundai als leaseauto. Je kiest zelf de looptijd en het kilometrage en betaalt een vast bedrag per maand voor een gloednieuwe Hyundai. Bij Hedin Automotive kun je rekenen op zekerheid. Wij voeren het Keurmerk Private Lease waardoor je altijd veilig, verantwoord en vertrouwd een auto bij ons leaset.

Vraag nu eenvoudig een offerte aan voor het model dat jij op het oog hebt of bekijk onze actuele voorraad met Hyundai modellen die je direct kunt private leasen.

Veelgestelde vragen over Hyundai private lease

Welke modellen van Hyundai kan ik private leasen?

Bij ons heb je ruime keuze uit Hyundai modellen, zowel nieuw te bestellen als uit voorraad. Zo kun je kiezen uit de Hyundai i10, i20, i30 en Kona. Bekijk ons aanbod nieuw te bestellen modellen of vind direct een auto in onze voorraad.

Welke kosten zijn niet inbegrepen bij het private leasetarief?

De kosten die NIET zijn inbegrepen in het private leasecontract zijn:  

 • Brandstof
 • Parkeren
 • Wassen
 • Updates van het navigatiesysteem
 • Bekeuring

Kan ik mijn huidige auto inruilen als in een Hyundai wil private leasen?

Ja, dat kan. Het volledige inruilbedrag storten wij op jouw rekening terwijl jij voor een vaste leaseprijs kunt genieten van een gloednieuwe Hyundai. Bereken een indicatief inruilbedrag hier of kom langs voor een taxatie.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease bij Hedin Automotive?

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag door naar onze informatiepagina. Heb je vragen of wil je advies? Neem dan vooral contact met ons op, we helpen je graag!