Voordeel oplopend tot maar liefst € 7.336

We vieren een btw-vrije zomer! Dat betekent dat je met 21% btw-korting wegrijdt in een gloednieuwe Nissan Qashqai uit voorraad. Een voordeel dat kan oplopen tot wel € 7.336!

Omdat deze actie geldig is op onze nieuwe voorraad, hoef jij niet te wachten op jouw nieuwe auto. Dit betekent direct wegrijden en dus gelijk genieten! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van al onze modellen die je met deze actie kunt uitkiezen. Wel zo makkelijk.

Wil je één van deze modellen in onze showroom komen bekijken, een proefrit maken of wil je graag advies van één van onze verkoopadviseurs? Kom langs bij een dealer van Hedin Automotive bij jou in de buurt. We helpen je graag bij het vinden van jouw nieuwe auto!

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?

NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Nissan actiemodellen

Nieuwe Nissan voorraadauto's

Veelgestelde vragen over de 21% btw-vrije zomer actie

Welke modellen doen mee met deze actie?

Deze actie geldt op de Nissan Qashqai, uit voorraad leverbaar.

Tot wanneer is de actie geldig?

De actie is geldig tot 31 augustus 2023 of zolang de voorraadstrekt.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Actievoorwaarden
Deze actie is geldig op onze huidige voorraad en loopt zolang de voorraad strekt. De 21% btw-korting bestaat uit de btw die over auto betaald moet worden. Dit is berekend over de netto catalogusprijs. Deze actie is niet te combineren met onze andere lopende acties. Kom langs bij één van onze Hedin Automotive-dealers voor meer informatie over de voorwaarden van de actie.