Onderhoud bij officiële Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive

Als Mercedes-Benz-dealer Hedin Automotive onderhouden wij je auto liever dan dat we deze repareren, net als de relatie met onze klanten. Om te zorgen dat je Mercedes-Benz altijd in topconditie is, is het belangrijk dat er regelmatig onderhoud wordt uitgevoerd aan je auto. Uiteraard wil je dat dit gebeurt door monteurs die beschikken over de laatste kennis en echt álles weten van jouw auto. Daarnaast is het gebruik van de juiste apparatuur ook heel belangrijk, hiermee kunnen wij je Mercedes-Benz controleren op storingen of eventuele software updates. Dit is iets wat uitsluitend de officiële Mercedes-Benz dealers kunnen uitvoeren.

Kom langs voor een gratis Mercedes-Benz systeemcheck en breng de software up to date! Lees verder voor meer informatie.

Gratis Mercedes-Benz systeemcheck

Het kan gebeuren dat jouw auto niet altijd door de officiële dealer is onderhouden. Dit hoeft uiteraard geen probleem te vormen, echter kan er een achterstand komen in het elektrische systeem en de software van je auto. Beiden zijn erg belangrijk voor de veiligheid en dragen bij aan de levensduur en kwaliteit van jouw Mercedes. Om te controleren of je Mercedes-Benz in de juiste ‘staat’ verkeert voeren wij een gratis systeemcheck uit. We weten op deze manier vrij snel of er updates of zelfs onderhoud nodig is. Mocht dit nodig zijn dan bespreken we dit uiteraard en geven we verschillende opties om het nodige uit te voeren. Een aantal zaken kan zelfs gratis worden uitgevoerd!

Maak snel online een afspraak voor jouw gratis systeemcheck en zorg ervoor dat jouw Mercedes-Benz weer helemaal up-to-date is!

Veelgestelde vragen over de Mercedes-Benz systeemcheck

Wat is een Mercedes-Benz systeemcheck?

Tijdens deze check controleren wij je Mercedes-Benz op eventuele storingen, terugroepacties en de stand van de software.

Ik heb een storing in mijn Mercedes-Benz, wat kan ik hieraan doen?

Bij een storing kunnen wij jouw Mercedes-Benz uitlezen om te controleren welke foutcodes jouw voertuig heeft. De combinatie van ons goed opgeleide personeel, ons gereedschap én het door de controle gegenereerde rapport kunnen wij jou adviseren welke vervolgstappen er genomen moeten worden om jouw Mercedes-Benz weer storingsvrij de weg op te krijgen!

Wat doen wij tijdens het uitlezen en het bekijken van de software van je Mercedes-Benz?

In veel gevallen is een kapot onderdeel de oorzaak van een storing. Wij helpen je graag om deze op te lossen. Door het laten uitlezen van jouw voertuig krijg jij een goed beeld van de huidige status van jouw voertuig. Hierdoor weten wij welke foutcodes er opgelost moeten worden en wat er eventueel gerepareerd moet worden.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?